Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak donutit muže, aby se do vás bezhlavě zamiloval? Svádějte ho a usmívejte se

Neházejte flintu do žita a zkuste si získat jeho srdce.
4. října 2017 | 17:00

Rozhodla jste se, že váš nový objev, bude vaší láskou na celý život? Nebo vám přijde, že partnerovi city k vám po letech vychladly? Zkuste pár jednoduchých triků, díky kterým se vám povede získat si jeho srdce.

Pokud je objekt vašeho zájmu stále chladný, je načase vytasit ženské zbraně! Díky těmto jednoduchým trikům z toho může být láska jako trám. Nevěříte? Vyzkoušejte!

Netlačte příliš na pilu

Nesnažte se ze sebe ze dne na den udělat "paní dokonalou". Nebuďte tedy najednou přehnaně hodná, starostlivá, pozorná sni vstřícná. Dejte svému vyvolenému prostor k nadechnutí. Projevy lásky si také nechte pro sebe, protože byste ho mohla zbytečně vyděsit.

Staňte se nedobytnou

Při získávání jeho lásky si hlavně zachovejte důstojnost. Je třeba, aby si vás muž vážil. Když uvidí, že jste nezávislá, bude to pro něj první impulz ke startu dobývání. Nechte ho občas čekat a nebuďte mu pořád k dispozici. Uvědomí si, že jste nenahraditelná.

Buďte pozitivní

I když se vám není do smíchu, rozdávejte úsměvy. Jeden obyčejný úsměv dokáže mužům podlomit kolena. Podle většiny průzkumů muži neskonale zbožňují veselé a vtipné dívky. Takže namyšlené výrazy, ledové královny a ustarané chudinky mají smůlu. Výjimkou je, když se budete cítit opravdu na dně. Rozhodně se nepřetvařujte a přiznejte, že se na žertíky a úsměvy necítíte.

Buďte ženou a pečujte o sebe

Muži milují ženy, které jsou opravdu ženami. To znamená, že chtějí, abychom byly citlivé, vnímavé, křehké, pečující - tedy jejich naprostý opak. Takže nemusíte táhnout domácnost, vyměňovat píchlé kolo a sekat dříví. Místo toho si nechte podat bundu, otevřít dveře nebo kupovat dárky. Nezapomeňte, že jako žena o sebe musíte pečovat. Umyté vlasy, upravené nehty a čisté oblečení jsou základ.

Svádějte ho

Pokud už spolu udržuje milostný poměr, ale jste přesvědčená o tom, že vás zatím bezhlavě nemiluje, svádějte ho!Buďte nenápadná a hlavně rafinovaná. Muži jsou lovci a chtějí o svou ženu bojovat. Sexy pohledy, letmé doteky a svůdné oblečení. To jsou vaše hlavní zbraně, které byste se měla naučit využívat. Muži milují, když vezmete iniciativu do svých rukou.

První dojem

Pokud jste se zamilovala na první pohled do muže, s kterým jste právě na rande, buďte v první řadě přirozená. Usmívejte se, naslouchejte mu a seďte vzpřímeně. Udržujte na první rande spíše přátelskou atmosféru. Rozhodně mu nevyprávějte detaily o své rodině ani se zbytečně nepouštějte do povídání o svém bývalém příteli. A pokud se ozve, rozhodně s prvním polibkem a později i sexem vyčkejte, aby vás mohl dobývat.

Láska nám občas pěkně komplikuje život. Jak přesně se dozvíte v našem videu!

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak nám zamilovanost komplikuje život • VIDEO: Adam Balažovič