Neuvěřitelné! Ženě se podařilo zhubnout o 90 kilogramů i bez operace žaludku!

Janine se bála jít na operaci žaludku, tak si našla výživového poradce.
Foto: Profimedia.cz
23. října  2016 
 06:00

Janine Furr po porodu přibrala na neuvěřitelných 160 kilogramů. Když se jednoho dne na sebe podívala do zrcadla, došlo jí, že to musí brzy změnit, pokud chce vidět dospívat své děti. Nejdříve vyhledala lékařskou pomoc. Doporučili jí operaci žaludku. Jenže Janine Furr pod kudlu nechtěla. 

Janine Furr věděla, že nesmí čekat zázraky na počkání. A také se jí to vyplatilo. Během čtyř let, kdy otočila svůj život o 180 stupňů, došla ke skvělému úspěchu. Zhubla o 90 kilogramů. A to bez pomoci lékařů. 

Janine byla vždy prostorově výraznější.
Autor: profimedia.cz

Hubnula i při těhotenství

"Byla jsem pořád unavená, bez energie. Odpoledne jsem  usínala, nebyla jsem prostě schopna vydržet se koncentrovat celý den. I něco takového jako vyjít schody pro mě bylo nadlidský úkol," vysvětluje důvody, proč se rozhodla zhubnout.

Během čtyř let, kdy hubla, potřetí otěhotněla. Bála se tohoto zlomu, že opět přibere, ale naopak během toho ještě zhubla o dalších skoro deset kilogramů.

Předtím než začala hubnout, se její jídelníček skládal hlavně z ovocných koláčů, lasagní, brambůrků, jídel z fast foodů a take away a z mnoha dalších nezdravých jídel, jako jsou zmrzlina, nejrůznější sladkosti a tak dále.

 

Může za to středomořská strava
Janine má tři děti, téměř byste to na ní nepoznali.
Autor: Profimedia.cz

Nyní jsou to středomořská strava, grilovaná zelenina, ryby, přílohy v menší míře. S jídelníčkem jí pomohla výživová poradkyně a kouč v jednom, ke které chodila a která ji hlídala. "Janine je prostě dokonalou inspirací. Kompletně změnila svůj život, proměnila se od té doby, co jsem ji viděla poprvé. Tehdy jí dělala problém i obyčejná chůze," říká Penny Pannel, její poradkyně.

Sama Janine si to také pochvaluje. "Můj život se kompletně změnil. Konečně můžu kolem svých tří dětí běhat, aniž bych se zadýchala. Stačím jim, nebolí mě z toho celé tělo a můžu klidně u nich hodiny stát. To jsem dříve nemohla, bolela mne kolena," říká. 

 

Manželova podpora

Kromě nového vzhledu se ale rozhodla i k dalším změnám. Přihlásila se na studium na univerzitě, konkrétně na obor zdravotní sestra pro dospělé pacienty. Sama ví, jaké to je, když člověk potřebuje pomoct, a tak chce nyní být i ona nápomocná. 

Změnu oceňuje i její manžel, se kterým se zná od třinácti let. "To, co dokázala, je úžasné. Strašně moc jí fandím. A všechno jídlo, které uvaří, mi moc chutná," říká její manžel. 

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji