Dívka zhubla 50 kilogramů poté, co ji muž nazval nejošklivější v baru!

Dívka zhubla 50 kilogramů poté, co ji muž nazval nejošklivější v baru!
8. května  2016 
 06:00

Je zvláštní, že lidé často sami na sobě nevidí, že je něco v nepořádku. I když vážíte 130 kilogramů, nejste schopni si na sebe koupit pořádné hezké oblečení a ujít pár kroků vám dělá problém. To pak vždycky musí přijít někdo, kdo vám naplno řekne, jak se věci mají. Stejně jako to bylo u Fiony Moore.  

Fiona vždycky věděla, že není úplně hvězdou přehlídkových mol, ale nikdy ji to moc netrápilo. Nevadilo jí to v práci, kamarády kolem sebe vždy nějaké měla a to jídlo je prostě tak dobré. To vedlo k tomu, že její denní příjem energie se pohyboval kolem 19 tisíc kJ. 

"Na sto kilogramů jsem se projedla vlastně docela jednoduše. Jedla jsem toasty se sýrem, šunkou a majonézou. To všechno byl jen vrchol ledovce. Na denním pořádku byly čokolády, brambůrky a navrch šestnáct lžiček cukru v čaji každý den," vypočítává svůj jídelníček.

První situace plná studu
Neuvěřitelná změna!
Autor: Profimedia.cz

Když bydlela u rodičů, tajně si nosila chipsy do pokoje a v noci je tam poté jedla. V sedmnácti letech přišla první rána, ze které se ještě oklepala. Byla na pouti s rodinou svého tehdejšího přítele a chtěli jít na bungee jumping. Jenže Fiona byla přes váhový limit. Cítila se v tu chvíli neuvěřitelně zahanbeně, tak se rozplakala a utekla.

Pro mnoho lidí by toto možná byl impulz, ale Fiona místo toho, aby začala hubnout, začala jíst ještě více. A dostala se až na 120 kilogramů. "Tenkrát jsem přestala počítat, kolikrát mi lidé řekli, kdy se to malé narodí," vzpomíná se studem. Jenže ta nejhorší chvíle měla ještě přijít. 

Líbíš se mi, kotě

Jeden páteční večer byla s kamarádkami v baru. Začal tam s ní flirtovat poměrně pohledný muž, což jí lichotilo. Měla za sebou pár nešťastných vztahů a nyní byla připravena otevřít své srdce novému muži. I jeho kamarádi měli kolem sebe silnější ženy. Když pak to přišlo. 

"Zeptal se mě, v kolik otvírá Mekáč a mě to bylo všechno jasné," vypráví. Ti vtipálci totiž hráli hru "Peel a pig", což obnáší to, že se muži vsadí, kdo z nich dokáže sbalit ošklivější a tlustší holku. Dost hrozné, ale bohužel tomu tak je. Každopádně to byla pro Fionu poslední kapka. 

Fiona zhubla padesát kilogramů za rok a půl.
Autor: profimedia.cz
Už to bude jenom lepší!

Začala chodit do skupiny, kde na tom lidé byli podobně jako ona a navzájem se motivovali. Jedna kolegyně z této skupiny jí přemluvila, aby si šla zkusit fit box, do čehož se zamilovala. S nadšením pak vyprávěla, jak bylo úžasné sledovat, jak jí najednou začaly hubnout stehna, zadek, břicho. Za deset měsíců se jí podařilo zhubnout padesát kilogramů. 

Žena si svůj život nyní nemůže vynachválit. Najednou ji baví chodit na nákupy, když se konečně vejde do běžných konfekčních velikostí, a s mužem jejích snů plánují svatbu. "Nikdy jsme neměli krásnější vztah než teď. Vím, že mě opravdu miluje, miloval mě, i když jsem byla tlustá," říká. 

Fionin jídelníček před: 

Snídaně: čtyři toasty  s marmeládou 

Oběd: šunkový sendvič se sýrem a majonézou, čokoláda, chipsy

Svačiny: Dva kusy toastů, osm šálů čaje s šestnácti lžičkami cukru

Večeře: Fish and Chips

Druhá večeře: Savojská klobása, brambůrky, koláč

Fionin jídelníček po: 

Snídaně: Celozrnné vločky s ovocem 

Oběd: Celozrnný sendvič, ovoce, jogurt

Večeře: Kuřecí prsa s domácími hranolkami 

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji