Kateřina Cajthamlová radí: Toto jsou zásady zdravého hubnutí!

Video se připravuje ...

Zásady zdravého hubnutí s Kateřinou Cajthamlovou

13. května  2023 
 06:00

Přejete si zhubnout, ale pořád se vám nedaří dosáhnout vytouženého cíle? Možná jste svou snahu vzali za špatný konec. Nebo jste nezohlednili všechna potřebná fakta. Jak si vše správně nastavit, aby šla kila dolů a abyste zároveň nezatěžovali organismus, nám prozradila psychoterapeutka a odbornice na zdravý životní styl Kateřina Cajthamlová.

"Udělat kosmetickou změnu na chviličku, přesně jenom na tu chviličku, vlastně vydrží. To znamená, že rozhodnutí změnit životní styl a přizpůsobit svůj životní styl známým diagnózám je to, co ten člověk musí udělat na prvním místě," říká mimo jiné v rozhovoru Kateřina Cajthamlová. Jaké kroky bychom ale konkrétně měli podniknout, pokud o redukci váhy opravdu stojíme?

"Za normálních okolností bychom měli snídat. Měli bychom se snažit, aby večeře byla nízkotučná, a měli bychom jíst dostatek – a dostatek znamená opravdu dostatek, alespoň 400 g – ovoce a zeleniny denně. Říká se tomu zelovoc, protože těch 400 g je myšleno dohromady," udává konkrétní příklady lékařka. 

Podívejte se na celý rozhovor v úvodním videu! Pokud by vás zajímala i naše další videa, najdete nás na našem YouTube kanálu Ženy na síti

 

 

Autor: TeSim

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji