Hubněte zdravě a trvale. Víme, jak na to, a s našimi tipy to také zvládnete!

Hubněte zdravě a trvale. Víme, jak na to, a s našimi tipy to také zvládnete!
29. srpna  2022 
 06:00

Už dlouhou dobu se držíte na uzdě: zdravě jíte, cvičíte. Jenže už to nemá takový efekt jako na začátku. Proč a co s tím?

Mám kamarádku Lucii, která si občas střihne nějakou dietu na dva měsíce, shodí pár kilo, a pak se zase vrátí ke svému oblíbenému jídlu. V dalších měsících opět pomaličku nabírá, kila se jí vracejí, rok od roku o něco víc, ale nemá chuť se trápit a ochuzovat o dobroty, které má ráda, a nějak měnit životní styl. A jelikož do vínku dostala štíhlou postavu, má i teď v padesáti oblečení velikosti M. Sice prý ve dvaceti nosila XS, ale jak sama říká: Furt je to dobrý.

Video se připravuje ...
Vendula z Ulice Anežka Rusevová: Dvacet kilo je dole a už je nechci zpátky • VIDEO: videohub

Pak mám známou Karolínu, která jí jako podle učebnice zdravé výživy, každý den někde cvičí, a řekli byste, že nutně musí být jak lunt. Není. Vypracované tělo má, ale s ním i kila navíc. Oblečení nosí také jako Lucie M, někdy dokonce L. Do vínku postavu jako lunt nedostala, ba naopak. Kdysi se tak rozhodla zhubnout, dala dolů 15 kilo a od té doby, tedy zhruba dvacet let, jede v tom, co jí zhubnout pomohlo: málo jídla, hodně cvičení. Jenže – už dávno to na ni nefunguje. Nehubne, dokonce přibírá. 

Autor: Blanka Kubíčková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji