Víte, že nadváha může být až z 80 % spojena s nadměrnou vodou v těle? Třeba se dietami trápíte zbytečně!

Víte, že nadváha může být až z 80 % spojena s nadměrnou vodou v těle?  Třeba se dietami trápíte zbytečně!
Prezentace klienta
  7. května  2018 
 00:00

Průměrně máme ve svém organismu nadbytek 5-15 litrů vody. Shromažďuje se v podkožním tuku, který se tak zvětšuje a tvaruje nám takzvané problémové partie. Zatěžuje klouby a podílí se také na tvorbě celulitidy. Vodu v těle nám zadržuje především nesprávné stravování, zejména slané a sladké potraviny. Na vině bývá ale také antikoncepce nebo nemoci. Před menstruací můžeme kvůli vodě vážit až o 4 kila více!

Jak s přebytečnou vodou v těle bojovat?

Lékaři doporučují intenzivní metody a přírodní extrakty jako zelenou kávu, kopřivu, kofein. Naše tělo se snaží při trávení hlavně cukrů a sacharidů ukládat nadměrné množství vody. Cítíme se pak unavení, bez energie, oteklí, zatěžujeme klouby, a navíc se nám voda vždy uloží v tzv. problémových partiích, což určitě nechceme.

Pro odvodnění organismu vyřaďte nevhodná jídla, a naopak do svého jídelníčku zařaďte pokrmy bohaté na vápník a draslík. Odchod vody z těla podporuje také zelený čaj, petržel nebo okurka. Důležitý je i pravidelný pohyb, dopřát si můžete také lymfatické masáže.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

S přírodním produktem je odvodnění hračkou

Produktu věří také cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová: „Praxe s klienty vám ukáže ten správný směr a správné produkty pro ten nejlepší a nejrychlejší výsledek. H2Out je špičkovou švýcarskou novinkou na trhu. Čím méně „zbytečné“ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie. Ten extrémní výsledek H2Out, doporučuji všem.“

Více informací naleznete na www.odvodneni-organismu.cz

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji