Dara Rolins: Jaký zákrok podstupuje každé tři měsíce kvůli kráse?

Dara Rolins nafotila snímky pro časopis Dieta
Foto: Dieta/Ivy E. Morwen
1. května  2018 
 06:00

Je pracovitá, neustále usměvavá, srší dobrou náladou a stále s ní šijí všichni čerti. Umí vařit, pravidelně cvičí a svůj volný čas nejraději tráví s dcerou Lolou nebo na dovolené. Proč si nenechala pojistit své tělo a co říká na plastické operace? 

Focení s ní je vždy radost. Je totiž zárukou toho, že bude na place veselo a že to půjde rychle. To ale neznamená, že by to známá zpěvačka odflákla. Vše, co má, si vydobyla. Je vážně pracovitá. Na večírky téměř nechodí, nebo vlastně, zpívá na nich, a možná proto je v soukromí nevyhledává. Kromě vystoupení, koncertů a zpívání už stihla napsat dva Diáře podle Dary a v podstatě má připravený i další. Také má svou vlastní řadu oblečení – triček a mikin. Stará se o svou dceru Lauru, které s láskou říká Lola. Co nám ale prozradila o sobě a svém zdravém životním stylu? Myslím, že byla hodně upřímná. Ostatně, nic jiného bych od ní ani nečekala.

Patříš k ženám s nejlepším tělem v českém showbyznysu, máš ho pojištěné?

Nemám a i dnes, v době bláznivého pokroku, mi přijde informace o tom, jak má JLo pojištěný zadek, nesmyslně směšná.

Jak moc se o něj staráš?

Vím, že od něho moc chci, a tak mu patřičně nadbíhám. Každý den si ho všímám a věnuji mu čas. Ať už cvičením, péčí, nebo správnou volbou toho, co do něj vpravuji.

Jak začínáš svůj den?

Když nemám vedenou hodinu jógy, ještě dřív, než se nasnídám, si dám pozdravy slunce sama. U postele mám jógamatku.

Snídáš?

Vždy. I když se říká, že jóga se cvičí nejlíp nalačno, jakmile opouštím dům, vždy s plným bříškem. Samozřejmě přiměřeně tomu, co mě čeká.

Už sto let snídám dokola to samé. Úplně na začátku všeho vlažnou vodu s chlorofylem. Nakrájený mix ovoce, strouhaný kokos, kakao, oříškovou směs, kterou si připravuji sama, kokosový olej a různé superfood směsi v prášku. Podle aktuální chuti a potřeby. K tomu, když stíhám, sypaný čaj. Jen v hotelech snídám něco jiného. Doma jsem takhle monotónní a pořád mě to neomrzelo.

Co děláš, když máš hlad?

Něco, abych nemusela myslet na to, že mám hlad. (smích) Ne, vtipkuji. Jím vždy, když se ozve hlad. Jen ne vždy to, na co mám chutě. Prostě se v jídle hlídám.

Ví se o tobě, že tě zajímá zdravá strava. Co z ní máš nejradši?

Mám to štěstí, že mi zdravé věci vyloženě chutnají. Miluji všechny ty raw vychytávky a vegetariánské mňamky. Neříkám, že nejím maso nebo ryby, ale když na to přijde, dlouhodobě se bez nich bez trápení obejdu. Nedávno jsme hráli v Zürichu, v klubu, který přes den funguje jako nejznámější a vůbec první raw restaurace v Evropě. A byl to úlet. Vystoupení i to obžerství před a po… 

Musíš se hlídat? Nebo máš svou postavu v genech?

Obojí. Že za moji postavu můžou do značné míry geny, je zřejmé při pohledu na Lolu. Je jí deset a má tělo atleta. A to nedělá žádnou gymnastiku ani balet.

Už jsme se bavily o tom, že patříš k těm ženám českého showbyznysu, které mají super tělo. Co říkáš na plastické operace?

Go for it. Jediné, co řeš, je míra objemu a dobrého vkusu.

 

Nechala by sis někdy odsát tuk, šla bys na liposukci nebo si nechala upravit zadek?

Ale ano. V případě, že bych to potřebovala a šlo by o partie, které nelze změnit žádným cvičením ani úbytkem váhy. To víš, že si i já pomáhám různými vychytávkami. Už 7 let si prodlužuji vlasy, v létě mám udělané řasy, jednou za tři měsíce si nechám píchnout botox mezi oči a zadek vylaďuji chladicím gelem. A mám věčný zásek na svých kolenou. Ta partie z vnitřní strany. Vím, že tohle je má Achillova pata.

Tvou dvorní vizážistkou je Margita Skřenková, ale všude s tebou asi nejezdí. Jak dlouho ti trvá, než se namaluješ?

Na vystoupení? Tak půl hodinky. Namalovat se „na Darču“, to už zvládnu sama. Je pravda, že pokaždé, když mě namaluje ona, si přijdu mnohem hezčí. Prokouknu. Holt každý jsme mistrem toho svého oboru.

Chodíš někdy nenamalovaná?

Úplně nenamalovaná chodím pouze na dovolené. Člověk má hezkou, zdravou barvu, nepotřebuje nic. Normálně si dávám lehký tónovací krém, řasy, pusa, obočí musí být.

Co dalšího na sebe zpěvačka Dara Rolins prozradila, se dozvíte v květnovém čísle časopisu Dieta, které je právě na stáncích:

Takhle vypadá Dieta na květen 2018
Autor: Dieta/Ivy E. Morwen

Autor: Dieta, Eva Lokajová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji