Marcela (41) zajídala zradu manžela: Vážila 133 kilo, teď je z ní zase modelka!

A takhle to sluší Marcele dnes, po osmi měsících váží o 52 kilo méně!
Foto: archiv Marcely Murasové
20. března  2017 
 06:00

Sympatická Marcela z Ostravy je matkou dvou dospívajících dcer. Když ji zradil manžel, jediným lékem na její smutek se stalo jídlo. Během dvou let se projedla k úctyhodným 133 kilogramům! Naštěstí včas zatáhla za záchrannou brzdu a začala bojovat. Nakonec pokořila všechny rekordy za celou historii pořadu Jste to, co jíte! 

Marcela Murasová se dlouho nemohla vzpamatovat ze zrady svého bývalého manžela. Je to sice už dva roky, ale nevěru dlouho nemohla překousnout. Navíc manželovu nevěru odhalila sedmnáctiletá dcera, která otce přistihla na chalupě s Marcelinou nejlepší kamarádkou. Od té doby zajídala smutek a kila šla nemilosrdně nahoru.

 

Video se připravuje ...
Jste to, co jíte: Marcela (41) vážila 133 kilo! Co všechno měla v lednici? • VIDEO: FTV Prima

 

Kromě váhy se objevily i psychické problémy, přestala věřit lidem a téměř nechodila ven. Přitom byla vždycky štíhlá a atraktivní žena, měla ráda společnost a humor. To se bohužel po rozvodu změnilo. Jak říkají její dcery, žila jen pro ně, z práce utíkala rovnou domů a zajímaly ji jen dcery, kočka a pes. „Večer kouká na televizi, u toho vypije dva litry kofoly, sní celou bonboniéru a jde spát. V noci pak jde do lednice. Mám o ni strach,“ říkala tehdy dcera Nikola.

 

Její zdravotní stav se začal také zhoršovat a není divu. Více než polovinu těla tvořil tuk a neměla ani žádnou kondici. Dřív sice jezdila na kole, ale pak ji tak bolela kolena, že se na něj raději neodvážila, a tak seděla doma. Fitness trenérka Hanka Kynychová jí proto doporučila začít pomalu. Nakonec se k jejímu cvičení přidala i mladší dcera.

 

Video se připravuje ...
Jste to, co jíte: Marcela (41): Jak ji Hanka Kynychová přinutila cvičit • VIDEO: FTV Prima

 

Čtyři měsíce byla paní Marcela pod dohledem odborníků z Jste to, co jíte a odvedla velký kus práce. Zejména s psycholožkou Laurou Janáčkovou. Ta ji dovedla opět k pozitivnímu přístupu k životu a hlavně k plánům do budoucna. Do dnešního dne, osm měsíců od začátku natáčení, zhubla paní Marcela o 52 kilogramů. Váží teď 81 kilogramů. Ostatně uvidíte sami v pondělí 20. března ve 21.30 na Primě!

 

 

Autor: red/aši

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji