Kráska Emma Watson: Jaké jsou její triky na štíhlou postavu?

  • Kráska Emma Watson: Jaké jsou její triky na štíhlou postavu?
    9. března  2017 
     06:00

    Ve zlatých šatech jako Bella z pohádky Kráska a zvíře vypadá úchvatně. Ostatně nejen v nich. Mladá herečka, které se konečně podařilo vymanit se z role mladé čarodějky, svou krásnou postavu ale nemá zadarmo. Navíc když je o ní známo, že má ráda mojito. To není úplně dietka... V čem tkví její kouzlo? 

  • Začíná ráno s bílkovinami

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
    Herečka moc dobře ví, jak důležité je ráno začít pořádnou snídaní. A že se Emma Watson skutečně nešidí! Je velkým fanouškem mexického jídla, které si doma i připravuje. Představte si, představitelka Belly snídá taco! "Dělám si guacamole, salsu, míchaná vajíčka a k tomu tortillu. Je to jednoduché a opravdu báječné," svěřila se.
    Video se připravuje ...
    VIDEO: Trailer na film Kráska a zvíře • VIDEO: YouTube.com
  • Hlídá si tři S


    Emma Watson
    Autor: Profimedia.cz
    Stretching, strength, stillness (strečink, síla, odpočinek). To jsou tři S, která se snaží Emma Watson dodržovat. Místo toho, aby trávila hodiny a hodiny v posilovně, cvičí pod dohledem trenérky Emily Drew. Silové cvičení probíhá formou kruhového tréninku, při kterém posiluje všechny svaly v těle. Vždy jsou to čtyři okruhy po osmi minutách. To jde poté ruku v ruce se strečinkem. Pokud totiž jednotlivé svalové partie neprotahujete pravidelně, zkracují se a místo toho, aby byly pevné a štíhlé, jsou objemné. V poslední fázi tréninku pak cvičí jógu a medituje, odpočívá. 
    Video se připravuje ...
    Fitness trenérka Zuzka Light vysvětluje, v čem tkví kouzlo cvičení 15 minut • VIDEO: Adam Balažovič/Jesse James
  • Má lék na kocovinu

    Emma Watson
    Autor: profimedia.cz
    Emma Watson je velkou milovnicí mojita. A kdo někdy pil míchané nápoje, ví, jak krutá rána druhý den mohou být. Což s sebou nese i takový ten klasický kocovinový hlad. To člověk pak je schopen sníst vše, na co přijde. Herečka má ale svůj trik, jak na kocovinu vyzrát. Jejím lékem je klasická anglická snídaně. Fazole s klobásou a vejci. 

  • Aktivismem k lepší postavě

    Emma Watson
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka se zapojuje do spousty aktivit, při kterých rozhodně nesedí pouze na zadku, ale hýbe se. Zapojila se třeba do akce Books On The Underground, kdy lidé v Londýně mohou rozmisťovat své oblíbené knihy kdekoliv v metru. Poté si je může kdokoliv půjčit, přečíst a poté zase vrátit. A Emma Watson takto své oblíbené knihy roznáší pěšky, má tedy dostatek pohybu i mimo cvičení. Zkuste i vy občas více chodit než jezdit hromadnou dopravou! 

  • Věří ve zdravé tuky

    Emma Watson
    Autor: Profimedia.cz
    Jestli si myslíte, že jsou tuky pro Emmu Watson naprosto tabu, pak se pletete. Dobrovolně je do sebe dokonce dostává! A to formou omega-3 mastných kyselin, které jsou prospěšné pro silné srdce a cévy a snižují riziko vzniku zánětů. Kromě toho také poctivě užívá vitamin C a šípek, které pomáhají udržovat její imunitu stále nastartovanou. Což vzhledem k tomu, že kvůli své profesi je pořád na cestách, je důležité. 

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji