Zhubněte do plavek s Darou Rolins: Přihlašte se do soutěže!

  • Zhubněte do plavek s Darou Rolins: Přihlašte se do soutěže!
    25. ledna  2017 
     06:00

    Chcete shodit do léta tak, abyste se nemusela stydět vyrazit v plavkách? A potřebujete pořádnou motivaci? Co takhle přihlásit se do 12. ročníku soutěže časopisu Dieta? Její hlavní patronkou je zpěvačka Dara Rolins. Jak soutěž probíhá? 

  • Co radí Dara Rolins?

    Trenérka Petra Munduchová, výživový specialista Petr Havlíček, šefredaktorka Diety Petra Lamschová a patronka projektu a zpěvačka Dara Rolins
    Autor: Dieta

    Budete patronkou a předsedkyní poroty Hubneme do plavek – 12. ročníku. Co je podle vás nejdůležitější, aby lidé, kteří se chtějí do projektu přihlásit, věděli?

    Myslím, že by měli vědět, že to nebude jednoduché a nebude to hned. Pro tělo není přirozené změnit se na požádání, stejně jako je těžké změnit své dlouhodobé návyky. Všechno se musí dělat pomalu, postupně, s rozumem.

    Co je při hubnutí nejdůležitější?

    Přestat si myslet, že zhubnout znamená přestat jíst. Je to o jídle a pohybu. A je to fifty fifty. Jedno nefunguje bez druhého.

    Nějaká doporučení, proč by do toho měli jít s námi?

    Protože vám nebudeme lhát ani mazat med kolem huby. A bude s námi sranda!

  • Jak se přihlásit do soutěže?

    Logo projektu
    Autor: Dieta

    Chcete zhubnout? Přihlaste se na casting soutěže časopisu Dieta Hubneme do plavek, který se koná v rámci Festivalu zdravého životního stylu 11. 2. od 9 do 17 h v Kongresovém centru Praha. Vstup zdarma. 

    Hlavní výhrou v soutěži je zájezd v hodnotě 50 tisíc korun. Můžete se těšit na besedu s patronkou soutěže Darou Rolins, výživovým specialistou Petrem Havlíčkem, na zajímavá vystoupení, různé lekce cvičení, soutěže, focení s profesionálním fotografem. Více na www.hubneme-doplavek.cz

  • Jak soutěž probíhá?

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Všichni zájemci se přihlásí na stránkách www.hubneme-doplavek.cz a počkají na výzvu e-mailem, aby se zúčastnili velkého castingu. Ten se koná v rámci Festivalu zdravého životního stylu 11. 2. 2017 v Kongresovém centru v Praze.

    Nejprve každý účastník castingu projde krátkým předkolem pohovorů s odborníky. Poté jsou oznámena jména semifinalistů, z těch pak bude vybírat odborná porota ve složení: předsedkyně poroty a patronka projektu Dara Rolins, výživový specialista Petr Havlíček, trenérka Petra Munduchová a šefredaktorka Diety Petra Lamschová.

  • Kdo má šanci?

    ...
    Autor: Profimedia.cz

    Každý. Ten, kdo chce zhubnout o 5 kg, i ten, kdo potřebuje pomoct s hubnutím o 20 kg. Neděláme rozdíly. Vybíráme zájemce nejen z Prahy, ale i z celé ČR, starší 18 let. Záleží na pohovorech, ale také na motivačním dopisu, vaší chuti soutěžit a možnostech udělat vše pro to, abyste uspěli. O tom, že šanci má opravdu každý, by mohla promluvit loňská vítězka Lucie Vaňková. Na casting skoro nemyslela, spíše si přišla zacvičit na Festival zdravého životního stylu. Když čekala na svou lekci cvičení, na místě vyplnila přihlášku, prošla všemi koly pohovorů a porota ji vybrala.

    Pokud vás odborná porota vybere mezi 7 statečných, čekají vás 3 měsíce zdravého životního stylu. Hned druhý den vás čeká profesionální focení s ostatními statečnými. O týden později úvodní odborné, motivační i psychologické pohovory s odborníky, základní vyšetření v Centru Petra Havlíčka, testy kondice a pohybových dovedností. Na začátku března pak můžete čekat pohybový a jídelní plán na míru a přesná doporučení, jak s proměnou začít. Následují každý měsíc soustředění v Praze věnovaná zdravému životnímu stylu, přednáška s výživovým poradcem, psychologem, kurz vaření, ale také tréninkový kemp a nemůžeme zapomenout na relax a krášlení. Projdeme všemi záludnostmi zdravého životního stylu tak, abyste se naučili vše, co je potřeba, abyste vytrvali a žili zdravě i po skončení soutěže. A kromě soustředění je důležitá kontrola v Centru Petra Havlíčka. Přístroje jsou nekompromisní a odhalí vše. Ale také krásně motivují.

/
Autor: Dieta

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji