Nečekejte se zdravým životním stylem až na novoroční předsevzetí

Nečekejte se zdravým životním stylem až na novoroční předsevzetí
Prezentace klienta
  5. prosince  2016 
 00:00

Každý konec roku je plný předsevzetí a přání. Jak přestat kouřit, nemít nikdy zpoždění a trávit méně času v práci přesčas. Tím nejčastějším předsevzetím však bývá zhubnutí do svých oblíbených kalhot. Málo které z nás se to ale podaří a vytrvá. Jak tedy shodit pár nadbytečných kil a zároveň odstartovat zdravý životní styl?

1.ledna - toto magické datum ve spoustě žen vyvolává touhu po změně. Každou z nás také žene vpřed jiná motivace. Chceme obléci úžasné plesové šaty velikosti S nebo se chystáme nejbližší dovolenou strávit v plavkách a cítit se u toho konečně příjemně. Bohužel, často se stává, že po pár dnech či týdnech naše vůle selhává a my se opět vracíme na svou původní váhu. Jak si z jídla udělat jednou pro vždy spojence a neobětovat tomu hodně času?

Hubněte zdravě bez JOJO efektu

Spontánní rozhodnutí většinou nemívají dlouhého trvání. Aby nám pozitivní návyk vydržel, musí se začít s rozmyslem. Jedná - li se o něco tak komplexního jako je zdravý životní styl, nelze nic nechávat náhodě. Jedna změna v naplánovaném jídelníčku vede k další. Celý systém se nám může zbořit jako domeček z karet.  Člověk se pro fyzické zdraví musí dostatečně hýbat, musí správně jíst a zároveň se odnaučit zlozvykům, jako je přejídání nebo večerní výpravy do lednice. Tenhle způsob stravování totiž vede k obezitě, problémům se žaludkem a také stálému pocitu únavy. 

Co je vlastně vhodné jíst?

Pokud se snažíme změnit své způsoby stravování, není pro nás jednorázový a drastický způsob diety vhodný. Možná tak docílíme rychlého zhubnutí o pár kilo, hned během dalšího týdne jsou ale zpátky. Musíme se naučit jíst hlavně pestře, jenom tak poskytneme tělu potřebné živiny a vydržíme být důsledné. Kdyby měl člověk jíst týden jen dvě,tři jídla, fantazie by se bouřila a s ní i naše chutě. Jezme pestře, střídmě a od každého něco. Nemusíme si přikázat jíst jen některá jídla, to není udržitelná cesta k cíli. Pokud chceme zhubnout a zůstat štíhlé - je zapotřebí jíst tak, abychom u toho zůstaly i v budoucnu.

Možné řešení bez časové náročnosti

Krabičková dieta se zdá být skutečně vhodnou volbou. Skládá se z kvalitní a absolutně vyvážené stravy, která obsahuje snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. Všechna tato jídla jsou vyrobena z čerstvých surovin a pohodlně vám je doručí každý den až do domu. O nic se nemusíte starat, nemusíte nakupovat, vařit, přemýšlet a počítat co a kolik toho sníte. Koncept krabiček je nenásilná forma, jak se naučit správnému stravování. Není potřeba nic lámat přes koleno, odříkat si jídlo, hladovět, nebo obětovat spoustu času přípravě jídel.

Autor: www.dietavkrabicce.cz

Krabičky jsou řešením bez omezení

Pro všechny, kteří chtějí zhubnout a netrápit se obavou z JOJO efektu, ale také pro ty, kteří se chtějí naučit zdravě stravovat, jsou krabičky ideálním parťákem. Jídelníčky jsou sestaveny certifikovaným nutričním poradcem. S krabičkovou dietou nám odpadají starosti s nákupem, následnou přípravou a plánováním jídel. Nic z toho nemusíme řešit. 

Jaké jsou osobní zkušenosti s krabičkovou dietou?

"Po měsíční kůře jsem zhubla 5kg, cítím se celkově lépe a mám mnohem více energie. Zkoušela jsem již mnoho krabičkových diet ale nabídka od firmy DIETAVKRABICCE.CZ, byla nejlepší jak po chuťové stránce, tak díky osobnímu přístupu." Sděluje svojí zkušenost s krabičkovou dietou jedna ze spokojených zákaznic.

Jak to s krabičkami funguje?

"Máte na výběr si krabičkovou dietu objednat na jeden den, na týden či na měsíc nebo i delší časové období. Je možné samozřejmě dle požadavků některé dny či týdny vynechávat či přesouvat  např. po dobu dovolených apod. Cenově vychází krabičková dieta průměrně na 249Kč/den. Jídelníčky jsou sestaveny naší paní doktorkou dietoložkou MUDr. Hanou Mojžíšovou, která kromě běžných konzultací zároveň nabízí i služby individuálního vyšetření," popisuje fungování stravovacích programů DIETAVKRABICCE.CZ jednatelka společnosti Lucie Pechová.

"Každý náš klient si může určit, zda si krabičkovou dietu nechá každý den dovézt nebo si jí může osobně vyzvedávat na našich odběrných místech po celé Praze. Tyto dvě možnosti odběru lze také různě kombinovat. Klient od nás tedy obdrží každý den tašku s čerstvou stravou na celý den, která obsahuje pět jídel: snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a večeři. " dodává Lucie Pechová.

 

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji