Ploché břicho už není v módě, světu vládnou velké zadky!

  • Ploché břicho už není v módě, světu vládnou velké zadky!
    26. května  2016 
     06:00

    Ženská bez p*dele je jako týden bez neděle. Rčení českých mužů, kteří nyní musí být štěstím bez sebe. I Češky totiž pořád častěji propadají trendu velkých, ale tvarovaných pozadí, kterými se pak chlubí na sociálních sítích. Pravidlo zní jasně: čím kulatější a větší, tím lepší!

  • Slovanské přednosti

    Velké zadky jsou sexy.
    Autor: instagram
    Jestli ještě stále děláte sklapovačky, abyste měla ploché břicho, pak jste, s nadhledem řečeno, zaspala dobu. Světu dokonalých postav vládne zadeček už delší dobu, i když do našich českých vod se tento trend probojoval až poslední dobou. Čím větší, tím lepší, samozřejmě. Což je vlastně skvělá zpráva, že kultem krásy se stávají zaoblené věci, nikoliv ploché. Zvláště my, české ženy, se můžeme radovat, většina z nás má pro tento trend dobrý základ. Konečně jsou pořádně doceněny naše slovanské postavy! 
  • Čím větší, tím lepší

    Máte komplexy z většího zadečku, nebo nehezkých záhybů? Pak vězte, že muži to neřeší.
    Autor: Shutterstock.com
    Dlouho nebyl v kultu krásy trend, který by hlásal "čím větší, tím lepší". Euforie z přehnaně velkých umělých ňader odezněla s popularitou seriálu Pobřežní hlídka a všechny ostatní partie těla by – podle zaběhnutých stereotypů – měly být co nejmenší. Naštěstí i to pomalu odeznívá, a proto se můžeme radovat z toho, že se adorují velká pozadí.
  • Buďte jako zpěvačky!

    Nicki Minaj se za svůj zadek rozhodně stydět nemusí.
    Autor: Profimedia.cz
    Před několika lety byla často středem pozornosti právě kvůli svému výraznějšímu pozadí. Jennifer Lopez se svým vzhledem ale nikdy problém rozhodně neměla, a naopak se nechala slyšet, že si své skvostné pozadí nechá dokonce pojistit. A najednou jako kdyby se roztrhl pytel s majitelkami velkých zadků, které s ním začaly twerkovat, špulit ho a chlubit se jím. Některé si na nich dokonce založily svou slávu. O velkém zadku se i zpívá, ať už je to Nicki Minaj nebo třeba Meghan Trainor. Coververzi její písně udělala Ewa Farna. 
  • Není zadek jako zadek

    Velkou roli při hubnutí hrají i hormony. Třeba kortizol ukládá tuky, zatímco leptin je spaluje.
    Autor: Shutterstock.com
    Nepleťte si ale pojmy s dojmy. Velký zadek neznamená to, že si ho vypěstujete čokoládou a dennodenními večeřemi ve fast foodu. Je sice dobré mít větší základ, k jeho naprosté dokonalosti ale musíte dospět pomocí cvičení a posilování. Bály jste se, kdy k tomu dojde, co? Jenže ono to vypadá tak nějak lépe, pokud je to všechno dohromady pevné, zaoblené a hezky vytvarované. A co víc – pokud se vydáte cestou za dokonalým pozadím podle poslední módy, zbavíte se i celulitidy. Protože ať používáte jakékoliv krémy, není lepšího léku pro zlepšení pokožky, než je rozprouděná lymfa. A k tomu dochází právě při cvičení. 
  • Prokrvte si lymfu!

    Naše potrvaviny jsou plné cukrů. Místo klasického, bílého cukru, zkuste radši ten ovocný
    Autor: Profimedia.cz
    Lymfatické žlázy nám v těle slouží k tomu, aby z těla vyplavovaly všechny škodlivé látky. A když jsou ucpané, tak napomáhají k zadržování vody v těle a způsobují mimo jiné i celulitidu. Ucpání ale není determinováno pouze cvičením, ale také postavou. Jestli se chcete pomerančové kůže zbavit, zbavte se v jídelníčku i všech jednoduchých cukrů, a naopak přidejte kvalitní zdravé tuky, které vám při posilování pomohou zadeček hezky zaoblit a zpevnit. 
  • Dřepujte

    Video se připravuje ...
    Pevné nohy a pěkný zadek? Nejlépe zabírají dřepy, naučte se je dělat správně • VIDEO: Marie Šilhová
    Není lepšího cviku na hezký zadeček, než jsou dřepy. Pokud je tedy budete dělat pořádně. Chodidla musíte mít vždy celou plochou na zemi, kolena by se neměla dostat přes špičky. Záda mějte narovnaná a celý pohyb musí být přirozený. Vezměte si třeba příklad z dítěte, když si dřepne na bobek. Samozřejmě většího efektu dosáhnete, když budete dřepovat se závažím nebo třeba na zdravotním míči bosu. 

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji