Superchlapi: Soutěžící čeká první závod, kdo je favoritem?

Superchlapi: Soutěžící čeká první závod, kdo je favoritem?
14. května  2016 
 06:00

Minulý týden opustil soutěž první soutěžící, Jiří Šeda. Zbývá tedy už jen sedm statečných. Ty však nejsou o nic méně šetřeni, mají před sebou první závod. A do něj jim pomůže i nový člen týmu. Pomůže jim další ženská podpora?

Trénink je náročný, a tak není divu, že občas tělo vypoví službu. Ovšem v některých případech to není tělo, co nefunguje, ale hlava. Kdo bude tentokrát simulovat zranění, a kdo se octne v opravdových problémech?

Chlapi mají před sebou první závod, a do něj je povede i další něžný element, trenérka Lucie Běhounková. Ta má sedmi statečným pomáhat nejen v určitých fázích tréninku, ale i s životosprávou, se kterou mají někteří účastníci stále trochu problémy. Sama trénuje každý den, uvidíme, co si tedy pro chlapi připraví. Rozhodně to nebude procházka růžovým sadem, jak by se, dle jejího vzhledu, mohlo zdát.

Už v neděli ve 21:30 na Primě se můžete těšit na další díl Superchlapů, který bude plný napětí, emocí, hádek, ale také sportu, výzev. Kdo zvládne první závod bez problémů, a kdo se bude trápit?

Video se připravuje ...
superchlapi • VIDEO: prima

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji