- 19. ledna 2016 06:00
Nejen v módě a kosmetice se každý rok objeví nějaké novinky, ve světě hubnutí tomu není jinak. Jaké potraviny bychom, podle posledních výzkumů, měli konzumovat častěji, a které naopak ne? Našli už vědci alternativu k masu, která jej dokáže plně zastoupit?
Mezinárodní rok luštěnin
Luštěniny jsou důležitou součástí jídelníčku, kvůli vysokému obsahu bílkovin.Autor: Shutterstock.comPečujte o svá střeva
Za jeden den nezhubnete, ale ploché břicho získat můžete.Autor: Shutterstock.comZrna hlásí návrat
Obiloviny nejsou jen pšenice.Autor: Shutterstock.comSem s tukem!
Zdravé tukyAutor: Shutterstock.comSeverský je nový středomořský
Severská dietaAutor: Shutterstock.comBiodynamický je další level organického
Už jste slyšeli o pojmu biodynamický?Autor: Shutterstock.comNový zdroj bílkovin
Cvrčci jsou prý novým zdrojem bílkovin.Autor: Shutterstock.comMísto počítání vychutnávejte
Naučte se rozlišovat mezi "zasytit se a "přejíst se".Autor: Shutterstock.comJezte tak, abyste se cítili zasyceni, ale ne přejedeni. Tělo vám totiž samo řekne, co přesně a kolik toho potřebuje. Je ale důležité naučit se rozlišovat mezi "přejedením" a "sytostí". Z toho důvodu se snažte jíst jídla bohatá na vlákninu a bílkoviny. Ostatně – nic, co bychom už všichni léta nevěděli...
/
Klíčová slova: