Jak ztratit pět kilogramů za deset minut? Zkuste tyto triky!

  • Jak ztratit pět kilogramů za deset minut? Zkuste tyto triky!
    20. září  2015 
     06:00

    Zhubnout pět kilo za měsíc je na pokraji toho, co je ještě zdravé a co už by mohlo způsobit jojo efekt. Takže rada, že lze ztratit tolik kilo za deset minut? Jde to. Tentokrát ale zapomeňte na hubnoucí rady, přicházíme s těmi módními. 

  • Noste správnou podprsenku

    Jak často a jak prát podprsenku? Poradíme vám!
    Autor: Shutterstock
    Věřte, nebo ne, i správná velikost podprsenky vám může ubrat kilogramy. Pokud budete mít špatně padnoucí, vaše ňadra klesnou níže, než by skutečně musely být. To způsobuje, že váš pas najednou vypadá objemnější, než ve skutečnosti je. Pokud budete mít pořádnou podprsenku, dáte vyniknout vaší ženské postavě v poměru boky - pas - ňadra. 
  • Zapomeňte na volné oblečení

    Namísto plandavých věcí noste přiléhavé oblečení.
    Autor: Shutterstock.com
    V domnění, že plandavé oblečení skryje všechny neduhy vaší postavy, na sebe navléknete vše, co hlavně nebude obtékat vaše tělo. Jenže to je zásadní chyba. Neforemné oblečení vám akorát přidá další kila. Neznamená to, že bychom měli nosit krátké minisukně nebo prádlo o dvě čísla menší, ale dobře padnoucí oblečení, které zvýrazní vaše křivky. Pokud si přes přiléhavé šaty přehodíte jemné sáčko, vydáte se tou ideální cestou. Ale pozor, aby končilo v pase a ne níže! 
  • Naučte se v tom chodit

    Pořiďte si boty na podpatku, nejlépe tělové nebo béžové barvy.
    Autor: Shutterstock.com
    Vysoké podpatky nejen prodlouží nohy, ale také budou vypadat štíhlejší. Chůze na nich vás donutí neklátit se jako pařez, ale dodají vaší chůzi ladnost, se kterou budete vypadat hubenější. Nemusíte sahat hned po ultra vysokých botách, stačí i menší podpatek. Dávejte si ale pozor na to, abyste nezvolily boty, které naopak nohy zkrátí, proto by neměly být vyšší než po kotníky. Investujte i do lodiček tělové barvy, které nohy prodlouží ještě o trochu více. Pokud si k nim tedy nevezmete černé silonky... 
  • Odveďte pozornost

    Odveďte pozornost třeba výrazným páskem.
    Autor: Shutterstock.com
    Je těžké soustředit se na nedokonalosti postavy, když se ženě na uších houpou krásné náušnice nebo její dekolt zdobí fascinující řetízek. Proto je dobré snažit se odvést pozornost od méně lichotivých částí těla. Stejně tak je dobré zvolit třeba výraznější pásek, který vás "přepůlí" a dokouzlí tak dokonalou siluetu a la přesýpací hodiny. 
  • V jednoduchosti je krása

    Noste tmavé barvy, ty ženám sluší!
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud chcete vypadat štíhlejší, neměly by se ve vašem šatníku nacházet příliš divoké vzory, které mohou vaše křivky ještě trochu rozšířit. Stejně tak se vyhněte tuhým a příliš přilnavým látkám, které nelichotivě vyzdvihnout sebemenší záhyb vašeho těla. Naopak bavlněné kousky tmavší barvy jsou naprosto ideální. Nemusíte ale zůstat jen u černé, ženám s plnými křivkami sluší třeba námořnická modř. 
  • Nebojte se vysokého pasu

    Nebojte se vysokého pasu.
    Autor: Shutterstock.com
    Jestli je něco, co skutečně není šité pro vás, pak to jsou bokové kalhoty. Tím rozhodně nic neskryjete. Oproti tomu jsou pro vás ideální kalhoty s vysokým pasem! Nebojte, už dávno to není  out, naopak. Skryjete bříško, a ještě navíc vám to prodlouží nohy. Pokud k tomu zvolíte boty na podpatku, uvidíte, jak budete celý den sklízet obdivné pohledy a komentáře ohledně úbytku na váze. Podobně skvělou službu vám splní i sukně s vyšším pasem. 
  • Noste to

    Choďte stále vzpřímeně!
    Autor: profimedia.cz
    Kromě oblečení je také důležité to, jak vystupujete. Choďte vždy vzpřímená, zastrčte trochu bříško. Nechte vyniknout vaše přednosti, jako jsou ňadra nebo pozadí. Nehrbte se a hlavu držte stále nahoře, zmizí vám pak i druhá brada. 

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji