Dieta podle horoskopu: Vodnáři potřebují extrémy, Panny jasný plán

  • Dieta podle horoskopu: Vodnáři potřebují extrémy, Panny jasný plán
    21. srpna  2015 
     06:00

    Astrologové jsou přesvědčeni o tom, že vaše sluneční znamení ovlivňuje vaši povahu. S tím samozřejmě souvisí také to, jak se poperete s rozhodnutím, že je na čase shodit nějaké to kilo nebo zpevnit tělo. Proč se vám pořád nedaří se svou postavou něco udělat? Možná jdete proti vlastní přirozenosti, kterou vám doporučuje právě váš horoskop. Jak hubnout podle hvězd? 

  • Beran (21. 3. - 19. 4.)

     

    Berani jsou impulzivní, okamžitě se nadchnou pro něco nového, hned se do všeho vrhají po hlavě a rádi testují, co ještě vydrží a kam až si mohou dovolit zajít. Není proto divu, že nadšeně zkoušejí každou novou dietu, která se objeví, ale jakmile nevidí výsledky okamžitě, dlouho u ní nevydrží. Ideální metodou, jak zhubnout, je pro Berana domluvit se s někým jiným. Jedině silná soutěživost je totiž to, co ho donutí vydržet.

  • Býk (20. 4. - 21. 5.)

     

    Býci jsou pověstní svým apetitem a náklonností k dobrému jídlu. Jakákoliv hladovka je tak pro ně absolutním utrpením. V případě, že by měli jíst něco, co jim nechutná, budou podráždění a v depresi. Ideální cestou ke shození kil je pro Býky úprava jídelníčku, který musí zůstat pestrý a chutný. Dopřejte si tedy spoustu různé zeleniny, masa a mořských plodů, milí Býci, a vyhněte se smaženým, tučným a sladkým jídlům.

  • Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

     

    Blíženci mají potřebu neustále objevovat něco nového a být pořád v pohybu. Mnohem lépe než dieta se jim na hubnutí osvědčuje pohyb. Ideálně takový, při kterém mohou potkat spoustu nových a zajímavých lidí. Pokud ale přesto potřebujete upravit jídelníček, milí Blíženci, naučte se v první řadě jíst v klidu. Sedněte si a přemýšlejte o tom, co jíte. Vašim největším problémem je jídlo z fast foodů, které jíte v poklusu.

  • Rak (22. 6. - 23. 7.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    U Raků bohužel platí, že jaký vztah si k jídlu vytvoří v dětství, takový ho budou mít celý život. Pokud jste tedy, milí Raci, při každém pádu z kola nebo po očkování dostali sladkost, aby vás to tolik nebolelo, nemůžete se divit, že máte i dnes tendenci zajídat stres a nespokojenost. Je nesmysl, abyste se, Raci, vrhali na diety. To jediné, co vám opravdu pomůže, je změnit životní styl. Plánujte si každé jídlo a přemýšlejte nad ním s čistou hlavou. Jedině tak něčeho dosáhnete.

  • Lev (24. 7. - 22. 8.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro Lvy není nic důležitější, než aby se sami se sebou cítili dobře. Proto patří mezi znamení, která jsou v dietách nejukázněnější. Pokud se se svým tělem rozhodnete něco udělat, milí Lvi, většinou toho dosáhnete bez problémů, i kdyby to mělo trvat dlouho. To, co vás u hubnoucího plánu dokáže spolehlivě udržet, jsou obdivné pohledy ostatních. Zvolte klasiku: vyváženou pravidelnou stravu a dostatek pohybu. A kila půjdou dolů.

  • Panna (23. 8. - 22. 9.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vždy dokonale organizované Panny jsou nejlepší v plánování. I hubnutí by tedy pro ně mělo být projektem, na který si pořídí zápisník a sadu barevných zvýrazňovačů. Naplánujte si schůzku u výživového poradce, milé Panny, vymýšlejte, jak si sestavit jídlo, a vše si pečlivě zapisujte. Jedině tak vás bude hubnutí bavit. Jen na sebe nebuďte příliš přísné, Panny, pokud náhodou uklouznete. Žádný projekt se přece neobejde bez menších komplikací.

  • Váhy (23. 9. - 22. 10.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na světě je tolik diet, že pro nerozhodné Váhy bude velmi těžké vybrat si tu, která je pro ně ta pravá. A když už se konečně do nějaké pustí, celou dobu přemýšlejí, jestli by ji náhodou neměly změnit. Platí tedy pro vás jednoduché hubnoucí pravidlo, milé Váhy: nechte si šéfovat. Svěřte se do rukou dobrého poradce nebo trenéra a poslouchejte jeho rady. Budete mít jistotu, že děláte vše správně, a navíc uvidíte výsledky, které vás snadno motivují.

  • Štír (23. 10. - 22. 11.)

     

    Štíři jsou mistry silné vůle, a to jako žádné jiné znamení zvěrokruhu. V okamžiku, kdy se rozhodnou, že je na čase něco se svou váhou dělat, nikdo a nic je od toho nedokáže odradit. Přesto jsou ale pro vás problém drastické diety, milí Štíři, a náročné fyzické aktivity. Vaším heslem je "pomalu a s rozvahou". Rádi si zahřešíte, protože víte, že to zítra vyběháte. Dávejte si postupné cíle a vytrvejte, jak to umíte jen vy. Budete hubnout zdravě a bez problémů.

  • Střelec (23. 11. - 21. 12.)

     

    Střelci jsou nadšení, když můžou statečně a s hlavou vztyčenou čelit nelehkým výzvám, a milují pocit, že zvítězili. Přesto ale ztrácejí zájem, pokud se věci nedějí tak rychle, jak by si oni přáli. Jakákoliv dieta je u nich vždy půl na půl. Odhodlání je jedna věc, ale setrvalé nadšení věc druhá. Nejlepší je volit proto takovou dietu, která bude pestrá, bude zábavná a bude vyžadovat plánování.

  • Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Systematická práce, která směřuje ke zdárnému výsledku, přesně tak uvažují, jednají a žijí Kozorozi. Pokud je něco moc snadné, jsou dokonce frustrováni, že na to plýtvali svým drahocenným časem a energií. Máte tendence se přepínat, milí Kozorozi, a stejné je to i s hubnutím. Nemusíte si vybírat ty nejdrastičtější diety a nejtěžší cvičební plány, abyste měli pocit, že pro své tělo děláte opravdu maximum. Neberte snížení své váhy jako úkol, který je potřeba změnit, ale jako změnu, která vás může také bavit.

  • Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud Vodnář potřebuje zhubnout, bude nejlepší, když si najde dietu nebo druh pohybu, o kterém nikdy nikdo neslyšel. Vodnáře přitahuje vše, co je nějakým způsobem zvláštní, jedinečné a neotřelé. Jakmile se totiž začnou nudit, rychle ztrácejí zájem a ani dosud dosažené výsledky je nepřesvědčí, že by v dané aktivitě měli pokračovat. Co by ale rozhodně měli vyloučit, je alkohol. Brání ztrátě hmotnosti, a navíc nedělá dobře ani jejich zdraví.

  • Ryby (20. 2. - 20. 3.)

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Melancholické Ryby budou vždy pátrat po dokonale vyvážené dietě, která je přesvědčí o tom, že je naprosto perfektní a nemá žádné mouchy. A když už si myslí, že ji našly, cítí se občas frustrovány hranicemi v tom, co by měly a neměly jíst. Je potřeba, aby se sice zamyslely nad tím, co jedí, ale nic si přímo nezakazovaly. Držte se pravidla, milé Ryby, že všeho má být s mírou, a zapojte do svého hubnoucího plánu také vhodný pohyb. Jóga nebo tanec jsou to pravé pro vás.

/
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji