Nápoj na ploché břicho! Štíhlejší budete již za čtyři dny!

Nápoj na ploché břicho! Štíhlejší budete již za čtyři dny!
20. ledna  2015 
 06:00

Že by stačilo pouze pít nějaký nápoj a díky tomu hubnout? Některé reklamy na dietní drinky toto proklamují, ale o skutečném účinku by se dalo dlouze diskutovat. My vám přinášíme recept skutečně osvědčený, a navíc jde o přírodní nápoj, díky kterému půjdou kila dolů mnohem rychleji, a pomůže vám tak k vytvarování vaší vysněné postavy! Ale vy se budete muset přece jen také snažit a méně jíst a více se hýbat. 

O jaký zázrak vlastně jde? V angličtině se tomu říká "sassy water" a je to nápoj, který pomáhá detoxikovat organismus od škodlivých látek a udržuje správnou hladinu vody v těle. Kouzlo tohoto nápoje spočívá v tom, že vás připraví dokonale na dlouhodobější hubnutí. Navíc vás zbaví nadýmání a zácpy. Neměli byste ho tedy považovat za samostatnou dietu.

 

První čtyři dny by člověk, který touží po plochém bříšku, měl pít pouze tuto vodu. Poté si do jídelníčku přidejte ještě čtyři další jídla, hlavně libové maso, mléčné výrobky a celozrnné výrobky, ovoce, zeleninu a oříšky. To proto, abyste ve stravě měli dostatečně zastoupeny nenasycené mastné kyseliny. Velkou výhodou je, že je nápoj skutečně chutný! 

Voda s mátou, citronem, okurkou a zázvorem je skvělý drink na hubnutí!
Autor: Shutterstock.com

Co budete potřebovat k výrobě tohoto super nápoje?

 

  • 2 litry vody
  • 1 čajová lžička čerstvě nastrouhaného zázvoru
  • 1 oloupaná okurka, nakrájená na tenká kolečka
  • 1 omytý citron, nakrájený na kolečka
  • hrst mátových lístků

Postup: 

 

Drink připravujte vždy večer. Vodu nalijte do dostatečně velké nádoby a přidejte všechny ingredience. Důkladně zamíchejte a vložte přes noc do ledničky. Ráno vodu sceďte a nalijte si skleničku. Celé dva litry byste měli za celý den vypít. 

 

Takže s chutí do toho a už za pár dnů budete moct pozorovat první výsledky vašeho plochého bříška!

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji