Celebrity prozradily, jak si udržet super postavu i v těhotenství a být po porodu jako proutek

  • Celebrity prozradily, jak si udržet super postavu i v těhotenství a být po porodu jako proutek
    13. července  2023 
     06:00

    Já osobně jsem ten typ, který se do cvičení musí docela nutit, a ještě potřebuji nějaký pořádný bič, klidně metaforický, který mi bude viset nad hlavou a donutí mě pokračovat. Je mi proto zcela záhadou, jak někdo s melounem u pasu může ještě pomýšlet na cvičení, když se sotva valí.

    Samozřejmě je to řečeno s nadsázkou, je mi jasné, že pokud jste milovnice fitness a pohybu vůbec, tak by vám během těhotenství jistě trénování chybělo – stejně jako těmhle hvězdám. Jaké cvičení tedy volily, aby po porodu byly hned jako proutek?

  • Blake Lively

    Autor: instagram

    Herečka Blake Lively by se dala nazvat opravdu zaslouženou maminkou. Vždyť letos v únoru porodila své již čtvrté dítě, ale dodnes ještě není jasné, jestli třem holčičkám přibyl bráška, nebo čtvrtá ségra. Jeden z nejmilovanějších párů Hollywoodu to drží pěkně pod pokličkou. To, jakým způsobem herečka udržuje svou kondičku jak během těhotenství, tak mezi těhotenstvími, ovšem takovým tajemstvím není. Má s manželem stejného trenéra, je jím newyorský Don Saladino. Ten prozradil, že si Blake v těhotenství ulevuje akorát od kardia a poskoků a některé cviky dělá tak, aby si mírně ulevila, ale jelikož má skvělou fyzičku, tak to není žádný problém. Sama herečka prý prohlásila, že se nehodlá příliš honit, protože těhotenství by si žena měla užít. V jejím případě to užívání ale obsahuje několik tréninků týdně s trenérem.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Beachvolejbalistka Kiki Hoidarová Kolocová: Těhotenství? Nejdřív to byl šok • VIDEO: iSport TV

  • Karlie Kloss

    Autor: instagram

    Modelka, která má na svém instagramovém profilu asi dvanáct milionů sledujících, je těhotná podruhé. Toto dítě je ovšem prvním potomkem, kterého má společně se svým nynějším manželem. Karlie je známá svou posedlostí fitness a ani těhotenství jí nezabránilo pokračovat ve své rutině. Přiznala ale, že se jí ráno mnohem hůř vstává a posouvá si budík stále častěji o pár minut dál. Je milovnicí cvičení po ránu, takže se přinutí vysoukat se z postele, hned hupne do elasťáků a jde na to. Začíná jógou a pokračuje v posilovně.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Těhotná zvládla i v 8. měsíci neuvěřitelné věci! Proč? • VIDEO: @Anna-Lee Markstedt

  • Kate Hudson

    Autor: instagram

    Herečka je už také trojnásobnou maminkou, takže je jasné, že se cvičením během těhotenství má dostatek zkušeností. Přiznala, že nikdy nebyla velkou fanynkou jógy, ale během těhotenství vždy praktikovala těhotenskou jógu, a to kvůli tomu, že je to především zdravé pro vývoj miminka, a to jí dělalo radost a měla z toho dobrý pocit. Kate je také velmi zapálená do cvičení a často svou cvičební rutinu sdílí na sociálních sítích. Rozhodně nemá své krásné tělo zadarmo!

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jóga pro těhotné dokáže pomoci k příjemnějšímu porodu • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Ashley Graham

    Autor: instagram

    Modelka Ashley Graham prozradila svůj cvičební plán, když byla těhotná se svým druhým dítětem. Jelikož měla ještě malého syna, přiznala, že během prvního těhotenství cvičila úplně jinak. To si prý dávala do těla šestkrát v týdnu a byla také před těhotenstvím mnohem víc fit než při druhém dítěti. Přiznala také, že byla mnohem víc unavená, a když uspávala syna, tak si s ním také dala šlofíčka a nenutila se k aktivitě – přece jen čekala dvojčata! Přesto nezůstala bez cvičení, i během druhého těhotenství cvičila, a to hodně jógu, protože s ní měla dobré zkušenosti, pomáhala jí přežít to ve zdraví. Někdy prý chodí cvičit s celou rodinou a mají to jako sportovní odpolední plán.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Modelka Sarah Stage ukazuje, jak cvičí v 7. měsíci těhoenství • VIDEO: Instagram

     

  • Miranda Kerr

    Autor: instagram

    Bývalá manželka herce Orlanda Blooma už je také třínásobnou maminkou. S hercem má nejstaršího syna a s novým manželem – zakladatelem Snapchatu – má už děti dvě. Deset měsíců po porodu prvního totiž byla hned opět těhotná. Během těhotenství ráda cvičila, používala balon, cvičila jógu. Miluje pilates, které cvičí se speciální lavicí.

/

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji