Cvičení pro lenochy: Toto posilování zvládnete vleže na gauči!

Cvičení pro lenochy: Toto posilování zvládnete vleže na gauči!
17. prosince  2015 
 06:00

Kéž by už vynalezli stroje, které budou cvičit za nás! My bychom se pak jednoho krásného dne probudili s pěkně vytvarovaným tělem bez jakékoli námahy! Zatím pro vás máme kompromis, tedy posilovací cviky, které zvládnete pohodlně vleže na gauči. 

V předvánočním období má člověk tolik pohybu. Orientační běh po obchodním centru, akrobatické kousky při balení dárků, posilování při schovávání dárků na nejvyšší místa v domácnosti, aby se k nim děti nedostaly dříve, než všechna svá tajemství Ježíšek odhalí. 

Nicméně pokud si chcete udržet postavu i během vánočních svátků, budete muset k tomu přidat i trochu jiného cvičení, aby žádný ze svalů nezahálel. Protože jak je známo, při silovém tréninku a tvorbě muskulatury se spalují tuky. Jenže donutit se po tom všem shonu vstát od televize, to může být oříšek. A ne pro Popelku. 

Abychom vám to trochu ulehčili, připravili jsme s Markétou Brožovou posilovací cviky, které zvládnete nejen v pohodlí svého domova, ale i v příjemné poloze, tedy ležmo. Takže pro pevnější zadeček nebo "sochanější" nohy nebudete muset vstát z gauče. Nejlepší na tom je, že tyto cviky lze aplikovat kdykoliv během roku, ne jen o Vánocích. Prostě ideální sestava pro lenochy a gaučové povaleče!

Video se připravuje ...
Markéta z fitness pro ženy Contours si tentokrát připravila cviky pro lenochy. • VIDEO: Adam Balažovič

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji