Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trápíte se s němčinou? Jeďte na kurz němčiny do Německa!

Studenti němčiny.
26. března 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Kurz němčiny v Německu je účinný lék na Vaši nízkou důvěru ve vlastní schopnosti naučit se pořádně německy nebo jiný cizí jazyk. A pokud se s němčinou trápí ve škole Váš syn nebo dcera, pošlete svoji ratolest v létě na kurz němčiny do Německa nebo Rakouska a uvidíte, že ho/ji němčina začne bavit!

Německo je náš hlavní obchodní partner, v Česku působí řada německých firem, které potřebují německy mluvící personál. Je sice pravda, že spousta Němců umí anglicky, jenže to neznamená, že studovat němčinu je zbytečnost,”, říká Karel Klusák, ředitel CK INTACT, která se specializuje na jazykové kurzy v zahraničí.

Lindau
Autor: Intact

“Kurzy němčiny v Německu nebo Rakousku nabízíme jak ve velkoměstech jako jsou Berlín, Mnichov, Frankfurt, Kolín nad Rýnem, Hamburk nebo Vídeň, ale i v menších městech, jako jsou Heidelberg, Drážďany, Regensburg či Düsseldorf. Naší specialitou jsou kurzy němčiny v Lindau, nádherném městečku na břehu Bodamského jezera,” dodává Karel Klusák.

Nabízíte kurzy němčiny v Německu a Rakousku jen pro středoškoláky nebo i pro dospělé klienty?

“Máme bohatou nabídku kurzů němčiny pro středoškoláky, ale i pro dospělé, nabízíme kurzy němčiny pro manažery a dokonce i kurzy němčiny pro seniory. Hodně oblíbené jsou letní kurzy němčiny pro mládež v Augsburgu, Norimberku a v Kolíně nad Rýnem, cena dvoutýdenního kurzu (výuka, ubytování, stravování a program pro volný čas) začíná už na 22 190 Kč.

Dospělí klienti si oblíbili kurzy němčiny v Drážďanech, Berlíně, ale oblíbené jsou i kurzy němčiny v Mnichově nebo v Regensburgu. Regensburg a Drážďany jsou od Prahy jen pár hodin jízdy autem a 4 týdny kurzu němčiny pro dospělé v Drážďanech pořídíte již za 10 660 Kč (cena nezahrnuje ubytování a stravování, obojí rádi zajistíme)!”

Insel Lindau
Autor: Intact

Má smysl jet na kurz němčiny do Německa či Rakouska třeba jen na dva nebo tři týdny?

Určitě má, za dva týdny můžete absolvovat až 60 hodin výuky němčiny, německy budete mluvit se svými spolužáky a s hostitelskou rodinou. Upevníte si znalost německé gramatiky, prohloubíte slovní zásobu a hlavně získáte jazykovou praxi a sebedůvěru. Nejlépe se němčinu naučíte, když budete mluvit německy a studovat němčinu v Německu nebo v Rakousku.

Takže myslíte, že vedle angličtiny bychom měli studovat i němčinu?

Čeština je sice krásný jazyk, ale není to světový jazyk. Když se Němec nebo Francouz naučí anglicky nebo španělsky, ovládá dva světové jazyky. Čeština se nepočítá. Němčina je rozhodně užitečná, ale pokud se domníváte, že Vy nebo Vaše dítě budete potřebovat ve své budoucí profesi kromě angličtiny také španělštinu, francouzštinu nebo ruštinu, věnujte se těmto jazykům. Pokud Vy nebo Vaše dítě budete ovládat dva světové jazyky, určitě si najdete zajímavou práci a budete mít kvalitní a pohodový život.

Most Heidelberg
Autor: Intact

CK INTACT se specializuje na jazykové kurzy a středoškolské studium v zahraničí, vznikla roku 1991. V letech 2008 - 2011 byla jako jediná česká agentura vždy nominována v kategorii nejlepší jazyková agentura ve střední a východní Evropě v anketě LTM Star Awards.

 Odkaz na facebook je http://www.facebook.com/intact.studium