Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co na srdci, to na stěně

17. února 2012 | 11:40

Startuje putovní výstava originálních fotoobrazů tištěných podle tvorby předních světových fotografů.

Dejte svému bytu novou tvář a promítnětě do něho kus sebe. Originální obrazy s tématem, které si můžete snadno zvolit z tisícové nabídky, dodají vašemu bytu osobní kouzlo. Ať už dáváte přednost přírodě, retro snímkům nebo abstraktním motivům, na webu Obrazynamiru.cz jistě najdete, co vašemu bytu schází.

Autor: Profimedia

Abychom předvedli, jak mohou obrazy zapůsobit, rozhodli jsme se s nimi v rámci putovní výstavy v následujících 18 měsících objet všechny země, ve kterých působíme a kde je možné naše obrazy objednávat. První zemí je naše domovská Česká republika, kde startujeme 1.3. v pražské nákupní galerii Palladium. Až objedeme Čechy, zamíříme na Slovensko a do Maďarska.

Autor: Profimedia

Pro výstavu jsme vybrali navštěvovaná nákupní centra s rozlehlými galeriemi. Našimi obrazy do nich vneseme barvu a s ní i pozitivní náladu. Během výstavy si budete moci na vlastní oči prohlédnout řemeslné provedení obrazů, malířské plátno, ručně zhotovený dřevený rám i barevnou věrnost tisku. Soubor putovních obrazů byl sestaven tak, aby reprezentoval ty nejoblíbenější kategorie motivů ale i ty zvláštnosti naší nabídky, které jinde nenajdete a které ocení ti nejkreativnější zákazníci.

Autor: Profimedia

Přijďte tedy 1.3. do Palladia a prohlédněte si Obrazy na míru v plné velikosti a kráse.



Autor: pej