Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIP Prostřeno! Urbánková odmítla pozřít své jídlo! Kalivodová: Stejně nemělo koule!

11. září 2012 | 05:00

VIDEO: Obrovský trapas! Zpěvačka Naďa Urbánková (73) odmítla jíst jídlo, které ostatním naservírovala na talíř. A místo předkrmu je nutila zacvičit si jógu. Na tuhle večeři hosté zřejmě hned tak nezapomenou.

"Jak jsem celý den u hrnce, nemám vůbec hlad," snažila se hostům vysvětlit svůj prázdný talíř populární zpěvačka. Moc důvěry to v nich však rozhodně nevzbudilo.

Není divu. Co si má člověk také myslet, když kuchař odmítne svůj výtvor jíst. Jako hlavní chod se servírovalo obyčejné pečené kuře s pečenými bramborami a nijakým salátem.

Menu bez nápadu nikoho příliš nenadchlo. Podle Andrey Kalivodové všechna servírovaní jídla postrádala pikantnost, zkrátka „chyběly tomu koule“.

Operní zpěvačka nebyla nijak nadšená ani z netradičního "předkrmu". Místo jídla se totiž cvičila jóga. „To cvičení na ostrým sluníčku mi úplně nesedlo,“ postěžovala si pak Andrea.

Takže ani Naďa Urbánková, která si podle operní zpěvačky za spoustu životních karambolů může sama, tím, jak chce všem vyhovět, se nezavděčí lidem všem… A Andree Kalivodové už vůbec ne!

Co na mdlé menu řeknou hosté? Kolik si asi pětinásobná Zlatá slavice za svou večeři vyvaří bodů? Sledujte dnešní VIP Prostřeno! na Prima family už ve 20 hodin.

Video se připravuje ...
VIP Prostřeno! • VIDEO: FTV Prima

Na co se v úterý můžete těšit?

Naďa Urbánková proloží svou večeři jógou

Jako nejdůležitější bod ve svém životě hodnotí zpěvačka Naďa Urbánková příchod do divadla Semafor, kam prý šla „jako můra za světlem“. To už je ale dávno…

Tentokrát uvaří na chatě, hosty uvítá borůvkovým vínem, jak to zná z Podkrkonoší, odkud pochází. Hostitelka ráda pozná Andreu Kalivodovou: „Má v sobě úžasnej temperament. Když začne zpívat, tak jí věřím.“ Českého Sinatru Ladislava Kerndla dobře zná, ale protože ho dlouho neviděla, má velkou radost ze shledání.

Jídlo zahájíme ve Španělsku chuťovkami tapas. Není to s borůvkovou šťávou zvláštní kombinace? Ne, jde o překvapení a slovní hříčku. Místo jídla se totiž bude cvičit! Nebude to spíš trapas?

Po chvilce protažení a překvapení se konečně podává "maminčina kulajda s báječnými liškami, růžová stehýnka se střapatými brambory a nakonec tvarožník a samozřejmě digestiv", slibuje Naďa.

Tygří mléko – kdo ví, co to je? Laďa Kerndl se v alkoholu vyzná, ale tápe ohledně polévky. Kulajdu považuje za moravskou polévku, plete si ji s kyselicou se zelím a klobáskou. Mojmír řečený Mojda tuší, že ho v polévce čeká kopr, který nemusí, „ale když bude dobrá a budou v ní houby, tak ji rád pozřu,“ říká smířlivě.

Andree polévka jede právě kvůli liškám, ale přidala by víc čerstvé smetany a vařené vejce by nahradila ztraceným. Mojmír nesnáší vařící polévky, zato Laďa to má přesně naopak.

Se třemi druhy salátů a s vařením jí pomáhá kamarádka, neuvěřitelně pružná doktorka Eva, která se postará o zábavu. Přílohou ke kuřecím stehýnkům, která se obalí v mouce smíchané se sladkou paprikou a usmaží, jsou střapaté brambory. „Recept jsem se naučila ve Švýcarsku, je to strašně jednoduchý,“ slibuje kuchařka. Do rősti dává kmín, který k bramborám patří, kolega Kerndl ho ale nejí.

Tvarožník je hrníčkový recept, který naštěstí není z tvarůžků, jak napadlo Moraváka Kerndla. Naďa vyznává poctivé vaření své maminky. „Maminko, jestli se díváš, máš určitě radost ze svý holčičky, která byla nešikovná a nechtěla vařit!“ doufá zpěvačka při hnětení těsta, kdy také připomene své životní etapy. Snad alespoň léty osvědčený dezert hostům zachutná...

Video se připravuje ...