Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Anorektička Jessica Parker: Kostra ve městě!

22. dubna 2010 | 00:58

BLESK PROTI ANOREXII: Podvyživená žena na fotce není vězenkyní z koncentračního tábora, ale hvězda kultovního seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker na procházce se synem. Pokud ji někdo trýzní hlady a náročnou fyzickou námahou, je to jen ona sama.

Americká herečka Sarah Jessica Parker (45) rozhodně nepatří mezi ženy, které mají nějaké to kilo navíc. Vždy byla velmi štíhlá, ale v poslední době se kvůli náročnému pracovnímu vytížení, vedle něhož se stará i o sedmiletého syna Jamese W. Brodericka a desetiměsíční dvojčata, podobá spíše smrtce. Kromě práce a péče o rodinu si naordinovala přísné diety a náročné každodenní "mučení" v tělocvičně.

Parker se podle zdrojů z jejího okolí bojí stárnutí a snaží se před ním utéci právě pomocí vražedných diet a cvičení, které má však v jejím případě podobu posedlosti. To, že je tak hubená, omlouvá tím, že je typem člověka, co nikdy nepřibírá, přestože "se cpe, kudy chodí".

Nakolik se jí daří vypadat zdravě a v kondici, posuďte sami...

Sarah Jessica Parker aneb Kostra ve městě
Autor: profimedia.cz

Kdo je ještě obětí anorexie?

Vyhublé nohy s provazci vystouplých žil na vysokých podpatcích a ztrhaný výraz. Tak vypadá dříve půvabná herečka Catherine Zeta-Jones (40), která začala drasticky ztrácet váhu kvůli roli v muzikálu na Broadwayi.

Herečka po 5 měsících účinkování ve svém muzikálu... Přichází na show Davida Lettermana.
Autor: profimedia.cz

Modelka Eliška Bučková kvůli soutěži krásy Top Model of the World nasadila velmi přísnou dietu.

Eliška Bučková
Autor: Foto pro Českou Miss – Jiří Herman ml.

Zpěvák kapely Tokio Hotel Bill Kaulitz tvrdí, že byl vždycky hubený jako tříska. Má prý jen rychlý metabolismus a nepřibírá, přestože se láduje fastfoodem, těstovinami a rýžovou kaší. Na druhou stranu dietolog Thomas Kurscheid tvrdí, že: „Lidé trpící anorexií popírají, že mají problémy se stravováním.“

Zpěvák z Tokio Hotel vypadá všechno, jen ne zdravě!
Autor: profimedia.cz

Autor: hto, red, INT