Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

S. J. Parker: Dvojčátka jí zachránila manželství?

7. května 2010 | 14:35

Sarah Jessica Parker (45) je vzornou maminkou dvojčátek. Porodila je ale náhradní matka Michelle Ross. Holčičky Marion a Tabitha jí nejen splnily sen, ale zřejmě jí také zachránily manželství s hercem Matthewem Broderickem.

„Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick s nadšením oznamují příchod dvou zdravých dcer, které se narodily ve 3.58 odpoledne 22. června v Ohiu,“ promluvil koncem loňského června mluvčí hvězdného páru o okamžiku, kdy si populární herečka zhluboka oddechla. Po tom, co svému manželovi v roce 2002 porodila syna Jamese, se jí splnil celoživotní sen mít holčičku. Touhu, kterou sama nebyla schopná proměnit v realitu, jí tak náhradní matka vyplnila hned nadvakrát...

Životní drama

Měsíc po porodu holčiček se však herečka z kultovního seriálu Sex ve městě musela začít vypořádávat se závažným životním dramatem. Média přinesla zprávu o tom, že se s manželem, hercem Matthewem Broderickem, rozešli, a Sarah se ze společného bytu na Manhattanu přestěhovala i s dětmi do Brooklynu. Zprávy o trhlinách v jejich vztahu však začaly na povrch vyplouvat už v lednu 2009.


„Mohlo by to být překvapující rozhodnutí tak krátce po narození dětí. Splnil se jim sen, když se jim narodily zdravé a šťastné děti, takže působí dost divně, že by mohli trávit čas v tuto chvíli každý sám. Nikdo tomu nechce uvěřit, ale je jasné, že se rozhodli z mnoha důvodů správně,“ promluvila tehdy o rozchodu kamarádka Parker a potvrdila tak to, jak další dítě může s manželstvím osudově zamávat a možnou krizi vztahu ještě prohloubit. Žena se zcela ponoří do starostí o svá dítka a muž se pak cítí zmateně, zavrženě a opuštěně...

Krize ve dvanáctiletém vztahu Sarah Jessicy Parker však naštěstí netrvala věčně. Herečka zřejmě některé své postoje přehodnotila a zanedlouho se k sobě s Broderickem vrátili. Herečka dokázala skloubit roli milující matky a manželky. A i když děvčátka Marion Loretta Elwell a Tabitha Hodge s jejím třináctiletým manželstvím otřásla, nakonec ho utužila.

Matthewem Broderickem.
Autor: pal