Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Celebrity na síti: Herzigová na Victoria´s Secret před 17 lety a šaty Williamsové

25. listopadu 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Ani letošní rok se nemohl obejít bez věhlasné přehlídky andílků Victoria´s Secret. Velkolepá přehlídka nádherných šatů a spodního prádla s křídly se konala v Šanghaji. K té příležitosti popřála Eva Herzigová (44) všem modelkám hodně štěstí a na svůj Instagram přidala fotku ze zákulisí stejné přehlídky, jen před několika lety. Jak ohromně vypadala a že vlastně vůbec nestárne, na to se podívejte ve fotogalerii:

Také vám už určitě neušlo, že tenisová hvězda Serena Williams (36) se vdala. Svatba probíhala minulý týden od středy do pátku a nesla se ve znamení luxusu. Celkem se jí zúčastnilo asi 250 hostů a nechyběly například Beyoncé (36) nebo Kim Kardashian (37).

Šaty jí navrhla Sarah Burton, která navrhovala šaty i pro vévodkyni Kate (35). Jednoduchost korzetových šatů vynahrazují jejich ohromná sukně a kápě, která byla jediným přáním Sereny. V šatech se dle svých slov cítila jako princezna a superžena zároveň!

Selena Gomez (25) razantně změnila barvu vlasů, Beyoncé (36) je pro změnu má až na zem. U Beyoncé je známé, že střihy i barvy vlasů mění na počkání a její nejlepší kamarádkou jsou paruky. Ale u Seleny to vypadá, že se vážně rozhodla vzdát se svých přírodních černých vlasů. Člověk by řekl, že vzhledem k tomu, že je tak tmavý typ, jí nebude blonďatá slušet. Ale opak je pravdou. Přesvědčte se v galerii!

Klára Vytisková (32) se proměnila v Madonnu (59) a je k nepoznání! Marta Jandová (43) zase předvedla trendy v líčení pro nadcházející rok 2018 a vše nasvědčuje tomu, že minimalismus je u konce, přichází extravagance – alespoň v podání její čtyřleté dcerky!

Lucie Vondráčková (37) si užila focení šatů od Jakuba Ponera, při kterém jí to neskutečně seklo. Focení vysílala živě přes Facebook. Ukázku patnáctiminutového videa si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...
Lucie Vondráčková fotila s hercem a zpěvákem Milanem Peroutkou: Video ze zákulisí focení • VIDEO: Facebook.com

 

 

 

Autor: Lucie Houdková