Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Zasnoubení, svatba a další miminko

  • 22. července 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Miranda Kerr

    Modelka Miranda Kerr (34) kráčela k oltáři už podruhé. Provdala se za miliardáře Evana Spiegela (27). V šatech, které jí na míru navrhla kreativní ředitelka módního domu Dior, působila nesmírně elegantně. Svatba proběhla v tajnosti už před dvěma měsíci, ale až teď se Miranda pochlubila několika snímky na Instagramu.

     

    Miranda Kerr se provdala za Evana Spiegela.
    Autor: Instagram.com

  • Dáda Patrasová

    Dáda Patrasová (61) neodolala světu Instagramu a od konce června na jejím profilu dadapatrasova_oficiální můžete sledovat střípky z jejího života. Nyní je na dovolené se svým přítelem v italské Kalábrii, odkud Vito (48) pochází. 

     

    Dáda Patrasová s přítelem Vitem
    Autor: Instagram.com

  • Jessica Alba

    Jessica Alba (36) se pochlubila šťastnou novinkou: čeká třetí dítě! Na boomerangové video se můžete podívat na jejím profilu @jessicaalba.  Za Cashe Warrena se provdala v roce 2008 a vychovávají spolu dvě dcery. 

    Jessica Alba
    Autor: Instagram.com

    Také vždy obdivujete krásné vlasy Jessiky Alby? Naučte se je natáčet stejně, jako to dělá ona:

    Video se připravuje ...
    Jessica Alba ukazuje, jak si vytvořit přirozené vlny za 5 minut • VIDEO: youtube.com_InStyle/BPŽ

  • Leoš Mareš

    Leoš Mareš (41) si užívá volna od moderování v rádiu a vyrazil s přítelkyní Monikou Koblížkovou na dovolenou. Tentokrát si užívají krásné moře v Japonsku. "Mám ji na krku," píše u fotky.

    Leoš Mareš s přítelkyní Monikou
    Autor: Instagram.com

  • Sandra Parmová

    Moderátorka zpráv na FTV Prima Sandra Parmová moderuje i v devátém měsíci. "A když se ještě do něčeho v kostymérně vejdu, tak se až do pátku uvidíme," píše u fotky na Instagramu. Pátkem myslela 21. července, poté odchází na mateřskou dovolenou, ale do práce má v plánu se vrátit brzy.

     

    Sandra Parmová
    Autor: Instagram.com

  • Vlastina Svátková

    Vlastina Svátková má pro vás tip, jak vnést do manželského života trochu vášně: "Ideální novinka do vaší ložnice. Pro manžela i dítě spící ve vaší posteli. Uvidíme, kdo se lekne první..."

    Vlastina Svátková
    Autor: Instagram.com

    Video se připravuje ...
    Vlastina Svátková z První republiky nám ukázala unikátní snubní a zásnubní prsten • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

  • Nikol Moravcová

    Herečka a blogerka Nikol Moravcová se na své oslavě 30. narozenin zasnoubila. Se svým přítelem je teprve čtyři měsíce, dali se dohromady přes Tinder, což mimo jiné prozradila i na svém blogu. Podle Nikol délka jejich vztahu vůbec nehraje roli, protože prostě ví, že je to ten pravý. A my jim přejeme hodně štěstí! Jak celé zasnoubení probíhalo, se dozvíte na blogu Bloges Robes. 

    Nikol Moravcová
    Autor: Instagram.com
     

  • Anna Kadeřávková

    Hubeňoučká blondýnka Anna Kadeřávková (19) klame tělem! Za krásnou postavu může vděčit genům, protože zelenině neholduje: "Jó, holt nejsem úplně ten typ, co by si ujížděl na salátkách..." U fotky nechyběl tag "pane bože děkuji za geny".

    Anna Kadeřávková
    Autor: Instagram.com

Autor: red
Diskuse ke článku
.