Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Celebrity na síti: Krainová s Orlandem Bloomem a Vagnerová na výletě

7. října 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na některé z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Pravděpodobně už víte, že se v Praze teď pohybuje Orlando Bloom (40). Natáčí zde totiž fantasy seriál Carnival Row. Přivezl si s sebou i zrzavého pudlíka Mightyho, který ho doprovází na každém kroku. Simona Krainová (44) měla to štěstí se s pirátem z Karibiku potkat. S takovým selfíčkem bychom se taky neváhaly pochlubit!

Vedle Orlanda si v osmidílném seriálu zahraje i Cara Delevingne (25), kterou také můžete potkat v Praze. Na Instagram si přidala fotku Prašné brány a připsala: "Zpátky v práci."

Novopečené maminky

Agáta Prachařová (32) nemá za sebou ještě šestinedělí, a už je zpět v pracovním kolotoči. Alespoň to napsala k selfie bez make-upu. Svou dcerku zatím světu neukázala. Ukázala ale ještě své nově obarvené vlasy. Do té barvy jsme se hned zamilovaly!

Novou životní roli si užívá i moderátorka Novy Katka Němcová. Na rozdíl od Agáty s fotkami Malvínky nešetří. Katka je na svém profilu hodně upřímná, co se týče mateřství.

Přidala fotku šest dní po porodu: "Když jsme totiž přijeli s tímhle uzlíčkem domů, pohltila mě hrozná panika, že už nic nebude tak jako dřív. Že už doma budeme řešit jenom odsávačku, plínky, jestli je zapnutý monitor dechu atd. A on je to zatím skutečně maraton krmení a přebalování. Každým dnem jsme ale sehranější a čím dál tím víc jsme do sebe zabouchlí."

Podívejte se na Malvínku ve fotogalerii:

U známých maminek ještě zůstaneme. Nikol Štíbrová oslavila 31. narozeniny a od svého manžela Martina dostala skvělý "dárek proti vráskám", jak uvedla u fotky.

Hana Mašlíková (35) také pilně zásobuje svůj profil střípky ze života a nešetří fotkami synka Andrease. Často ale musí čelit nařknutím od ostatních matek, které kritizují její výchovu. Naposledy se jim nepozdávalo to, že si Hanka zašla ke kadeřníkovi a synka měla u sebe v kočárku, takže musel dýchat výpary z barev na vlasy. Sympatické moderátorce tak nezbylo nic jiného než vše uvést na pravou míru. Více ve fotogalerii!

Autor: Lucie Houdková