Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity na síti: Monika Absolonová má nové vlasy a Miranda Kerr se vdala

  • 10. června 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Andrea Růžičková

    Herečka Andrea Růžičková (32) je představitelkou lékařky Mariky v seriálu Ordinace v růžové zahradě, která je právě na začátku těhotenství. Andrea je ale už v osmém měsíci a pro toto období si pořídila super vtipné triko. "Tak, aby bylo jasno! ...tohle tričko mi seslal asi samotnej Pán Bůh, děkuju, nesmírně mi tím ulehčil život!" 

    Andrea Růžičková
    Autor: Instagram.com

    Kdy Andrea Růžičková nejvíc bojuje s váhou?

    Video se připravuje ...
    Andrea Růžičková: V zimě přibírám a mám zimní spánek • VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ

  • Monika Absolonová

    Moniku Absolonovou (40) známe hlavně jako ženu, která s vlasy příliš neexperimentovala. Tentokrát se ale odvázala! Co na její změnu říkáte? My dáváme palec nahoru!

    Monika Absolonová
    Autor: Instagram.com

  • Marta Jandová

    Prázdniny se sádrou? Noční můra! A Marta Jandová (43) ji teď prožívá. Zlomila si kost na nártu a své plány na léto bude muset trochu pozměnit. I přesto ale neztrácí optimismus: "Plány na léto? Včera odpo jsem je spláchla do záchoda. Festivaly budou vsedě. Co tě nezabije, tě posílí..." Zpěvačka aspoň může být ráda, že se to stalo až teď, a ne při cestě po Americe a Mexiku, kterou si s rodinou nedávno užívala.

    Marta Jandová si zlomila nohu
    Autor: Instagram.com

  • Daniela Peštová

    Některé celebrity si své soukromí úzkostlivě střeží, jiné nabízí na Instagramu pohled do svého života. Jako například Daniela Peštová (46). Sdílí fotky celé své rodiny, ale i třeba z koupelny. Takhle relaxovala v neděli.

    Daniela Peštová
    Autor: Instagram.com

  • Tereza Kerndlová

    Co nejraději sledujete na Instagramu? Zaručeně na vašem žebříčku budou fotky jídla, jako u nás. Při pohledu na fotku Terezy Kerndlové (30) se nám sbíhají sliny. Takhle snídat bychom si přály každý den! Na hudební scéně nebylo v poslední době Terezu vidět, ale v předchozím postu prozradila, že pracuje na nových singlech.

    Tereza Kerndlová
    Autor: Instagram.com

  • Mariana Prachařová

    Sen každého fanouška Harryho Pottera: podívat se do studia Warner Bros., kde se filmy natáčely. Přesně tam se vydala na prohlídku Mariana Prachařová (23) se sourozenci. Výlet do Londýna si užila i se svým tátou Davidem Prachařem (58).

    Mariana Prachařová ve Wrner Bros. studiích, kde se natáčel Harry Potter.
    Autor: Instagram.com

    Mariana Prachařová s tátou Davidem Prachařem a sourozenci.
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se na video, kde Mariana Prachařová mluví o tom, co nemá ráda na své mámě:

    Video se připravuje ...
    Mariana Prachařová prozradila, za co nemá ráda mámu a kdy se na ni vykašlal brácha • VIDEO: Adriana Krátká

  • Miranda Kerr

    Miranda Kerr (34) je vdanou paní! Koncem května se provdala za miliardáře Evana Spiegela (27). Pár se zasnoubil v červenci minulého roku a jejich svatební obřad nebyl okázalý ani veřejný. Vzali se v rodinném kruhu v Los Angeles a po svatbě hned odjeli na líbánky. Z těch Miranda naskočila opět do práce. Toto je fotka z backstage přehlídky Moschino. Všimněte si prstenu na Mirandině pravé ruce!

    Miranda Kerr se před dvěma týdny vdávala.
    Autor: Instagram.com

  • Linda Vojtová

    Instagramové cliché: fotka u Eiffelovky. Nezáleží na tom, kolikrát jsme podobnou fotku viděly, vždycky bychom jí daly lajk. Linda Vojtová (31) vyrazila pracovně do Paříže, ale nějaký čas si ukradla i pro sebe. Brzké ranní vstávání využila pro krásnou fotku:

    Linda Vojtová v Paříži
    Autor: Instagram.com

    Linda Vojtová v Paříži
    Autor: Instagram.com

     

Autor: red
Diskuse ke článku
.