Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?

26. března 2017 | 06:00

Keira Knightley slaví dnes 32. narozeniny. Podívejte se, jak se v průběhu let, co ji vídáme v nejrůznějších filmech, měnila. Nebo spíš neměnila? Vypadá to totiž, že snad nestárne. A kdo ze slavných mužů dobyl Keiřino srdce?

Útlá postava, pro kterou byla několikrát podezřívána z anorexie, nezaměnitelný úsměv. Sluší jí jak blond, tak i hnědá. Stala se hvězdou filmů Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Pokání, Vévodkyně nebo Kód Enigma. Keira svůj soukromý život příliš neventiluje, ale je známo, že v minulosti randila s idolem žen Jamiem Dornanem (34). Vztah jim vydržel jen dva roky, a to v letech 2003 až 2005.

Svou další lásku potkala na natáčení filmu. S Rupertem Friendem (35)  si zahrála ve filmu podle knižní předlohy Jane Austenové Pýcha a předsudek (2005). Ne, to není představitel pana Darcyho, ale zahrál si zákeřného pana Wickhama. Pár tvořili pět let, do roku 2010.

Video se připravuje ...
Keira Knightley při focení pro Harper´s Bazaar UK (2016) • VIDEO: Youtube.com/AlexiLubomirski/BPŽ

Kdo se stal Keiřiným panem Darcym v reálném životě? V roce 2011 našla zalíbení v hudebníkovi Jamesovi Rightonovi (33), za kterého se provdala v roce 2013. O dva roky později se jim narodila dcera Edie. Začátkem roku jste hollywoodskou hvězdu mohli potkat i u nás v Česku. Natáčela zde totiž historické drama Aftermath (Následky). Praha se ve filmu proměnila v poválečný Hamburk.

Podívejte se ve fotogalerii, jak se Keira v průběhu let mění.

Autor: luh