Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?

22. března 2017 | 06:00

Dalo by se říct, že tato herečka nyní kraluje na televizních obrazovkách. Je jednou ze soutěžících v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas a také hraje detektiva v druhé řadě seriálu Labyrint. Co o Tatianě nevíte?

Herečka Tatiana Vilhelmová (38) se do povědomí zapsala množstvím filmů a seriálů, ve kterých zazářila. O jejím soukromí toho ale příliš nevíme, kromě toho, že se jí podařilo ulovit jednoho z nejvíc sexy zpěváků u nás. Svůj osobní život si jinak velmi střeží a nějaké skandály jsou jí cizí.

Už přes šest let žije s idolem snad všech českých žen – zpěvákem a hercem Vojtou Dykem (31). Mají spolu syna Aloise, který se narodil v roce 2013. Dvojice vychovává ještě dvě děti, syny Františka a Cyrila, které má Tatiana z předchozího manželství s Pavlem Čechákem (39).

Manželství se rozpadlo v roce 2011, a zatímco Tatiana našla lásku u mladšího hudebníka, její exmanžel si vzal herečku Bereniku Kohoutovou (26), kterou můžete znát například ze seriálu Ulice. Tatiana se s Vojtou sblížila díky divadelnímu představení Bláznivý Petříček, kde oba dva hráli.

Hned na začátku prošel jejich vztah velkou zkouškou, Tatiana onemocněla zánětem mozkových blan. Vojta řekl pro iDnes, že za nemocí byla pravděpodobně Tánina velká pracovní vytíženost. Rozhodli se tedy odstěhovat se na kraj Prahy do domku a na půl roku se stáhli ze společnosti.

Hvězda Tvoje tvář má známý hlas

Její herecký talent je všem známý. V roce 2005 získala Českého lva za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli ve filmu Štěstí. Dokáže zahrát jak umouněnou matku v domácnosti, tak mrchu i dámu a vlastně vždycky jí to věříte!

Ale to, že je i nadanou zpěvačkou, předvedla až letos v třetí řadě Tvoje tvář má známý hlas. Viděli jsme ji jako Madonnu, Adele a v posledním dílu si vyzkoušela, jaké je to být Barbrou Streisand (74). Zazpívala si duet s Céline Dion (48), za kterou se převlékl Vojta Dyk.

Video se připravuje ...
Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love • VIDEO: Youtube.com/Tvojetvářmáznámýhlas/BPŽ

Tatiana je tváří dalšího seriálu České televize. Ještě nedávno jste ji mohli vidět v televizi jako Wilhelmínu Mattoni po boku Davida Švehlíka v seriálu Já, Mattoni. Nyní hraje v druhé řadě napínavého krimiseriálu Labyrint, kde je vyšetřovatelkou v týmu detektivů. 

Další novinky ze života hvězd sledujte ZDE!

 

Autor: red