Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Princezny z Plesu v Opeře: Podívejte se, kdo měl nejodvážnější výstřih

Video se připravuje ...
Ples v Opeře a celebrity v nádherných modelech návrhářů
VIDEO: Adam Balažovič
7. února 2016 | 20:00

Na Plese v Opeře se chce každá celebrita předvést a zastínit svým modelem ty ostatní. Proto vybírají z nejkrásnějších šatů oblíbených návrhářů. Letos se bylo opět na co dívat. Moderátorka Petra Svoboda si nechala šít šaty na míru a poutala pozornost opravdu sexy výstřihem.

„Možná se moje šaty mohou někomu zdát odvážné, ale snažily jsme se to s návrhářkou Petrou Pilařovou udělat tak, aby to nepůsobilo prvoplánově a přehnaně se nezvýrazňoval právě výstřih,“ vysvětlovala moderátorka a modelka Petra Svoboda. Díky kosticím všitým přímo do šatů se nebála, že by na Plese v Opeře mohlo dojít k nějakému faux pas. Ať byl plán s výstřihem, jaký chtěl, někdejší playmate časopisu Playboy poutala svými šaty pozornost. 

Podobně jako další modelka a moderátorka Iva Kubelková. Ta spolu se svou dvorní návrhářkou Jaroslavou Sedláčkovou vymyslela a stvořila šaty na ples přes internet – jak sama Iva přiznala. „Posílaly jsme si fotky různých látek a střihů. V pondělí je začala šít a dneska jsem si je vyzvedla bez jediné zkoušky. Říkala jsem si, že jestli je nezapnu, tak to letos asi nedopadne, ale Jarka mě má v oku a šaty jsou perfektní.“

Přečtěte si další články a prohlédněte si fotografie z Plesu v Opeře.