Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Herečka se 734 plastikami zuří! Podle vizážisty vypadá na 90

1. března 2012 | 15:28

Doslova hysterický záchvat popadl americkou herečku Joan Rivers (78), když jí vizážista sdělil, že vypadá o 12 let starší. "Šílená" hvězda je totiž přesvědčena o tom, že díky téměř osmi stům prodělaných plastik vypadá stále skvěle!

Nepřirozené hladký, strnulý obličej, nehybný horní ret, komický, do výšky zvednutý "rypáček". Téměř osmdesátiletá herečka a komička Joan Rivers je však skálopevně přesvědčena o tom, že se jí doslova podařilo zastavit čas.

Populární hvězda, která v červnu oslaví své 79. narozeniny, se svým zalíbením v plastických operacích nijak netají. „Mé tělo je chrám a můj chrám zkrátka potřebuje renovaci,“ prohlásila nedávno před poslední plastickou operací.

Nenalíčená by se nikdy neobjevila před zraky veřejnosti. Touží po tom, být vždy dokonalá. O to větší šok proto zažila, když jí známý vizážista a tvůrce kosmetické značky Vanitymark Brett Freedman při líčení řekl, že vypadá na devadesát let.

"Nejsem si jistý, kde bylo vaše obočí původně, ale jsem rád, že zůstane tam, kde jsem ho namaloval a nepohne se," vtipkoval Freedman. Joan však příliš pochopení pro jeho "žerty" neměla.

Protože však měla obličej čerstvě "napumpovaný" botoxem, nebyla schopna své rozčilení dát patřičně najevo. I když se vztekala a zuřila, na její tváři se nepohnul ani sval.

Uražená herečka dokonce poté napsala na Twitteru: "Nemohla jsem uvěřit, jak falešný a sarkastický člověk to je. Když chce někoho urážet, měl by si nejdřív zamést před vlastním prahem."