Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ulítlé vychytávky pro zkrášlování. Tohle vás zbaví vrásek!

8. března 2012 | 06:02

Chcete být krásnější? Zkuste to jako Japonky. Právě v této ostrovní zemi vyvinuli zajímavé přístroje, kterými lze bezbolestně vytvarovat nos, odstranit vrásky či zvětšit rty. Zkusíte je? Pokud nepomohou, alespoň vás pobaví!

Není tajemstvím, že Japonci dokáží vymyslet a zrealizovat cokoliv, na co jen pomyslíte. Tentokrát se zaměřili na oblast zkrášlování.

Mimořádné oblibě se nově těší různé chytré věcičky na formování nosu či rtů do požadovaného tvaru, nebo přístroje, které mají během spánku odstranit vrásky.

"Máte komplex z vašeho nosu? Sáhněte po Hana Tsun Nose, levnější a bezbolestné alternativě plastické chirurgie!" hlásá reklamní slogan údajného silikonového zázraku, který prý stačí zastrčit do nosu na 20 minut denně.

S trochou trpělivosti a minimem bolesti se má díky němu nosík stát štíhlejším, špičatějším, rovnějším a tedy elegantnějším. Elegantní že:

1207773:gallery:true:true

Ke krásnějšímu profilu nosu má pomoci i další věcička, která svými vibracemi naopak zpevňuje, formuje a zvětšuje malý nosík tak, aby byl výraznější. Tedy alespoň tak to tvrdí výrobce.

1207776:gallery:true:true


Na výrobky tohoto druhu zaměřený „Japantrendshop“ nabízí i další vychytávky. S náustkem ve tvaru rtů si denním tříminutovým cvičením zpevníte mimické svalstvo, že vás pak nebudou trápit vrásky kolem úst.

Řešíte náznak dvojité brady? Pomůže vám speciální vibrační přístroj vyvinutý pro tuto oblast. Díky třesu, který způsobuje, nehrozí, že byste s touto podporou hlavy usnula při práci.

Plastické chirurgy už nemusíte otravovat ani s ochablou pokožkou. Stačí, když si do úst vložíte malý přístroj a ten jemným vibrováním prokrví pokožku tak, že se vypne jako byste byla po liftingu. Trvá to jen tři minuty denně.


Plastické chirurgy už nemusíte otravovat ani s ochablou pokožkou. pokud, si do úst vložíte malý přístroj a ten jemným vibrováním prokrví pokožku tak, že se vypne jako byste byla po liftingu. I tentokrát radí jen tři minuty denně.

Mnohem lepší je však prevence a proto je tu vychytaný pás, který si ovinete od brady kolem hlavy. S tímto obličejovým držákem prý můžete normálně fungovat po celý den a odměnou vám budou pevné kontury obličeje a mladistvý vzhled.

Japonci jsou opravdu vynalézaví v mnoha směrech. Ačkoliv nevíme, zda tyto pomůcky mají kýžený efekt, v každém případě pokud nepomohou, určitě neublíží, a když nic jiného, člověk se při jejich testování alespoň pobaví.

A na rozdíl od plastické operace nehrozí žádné následné komplikace.

Autor: lesk.sk, Kbak