Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žena s největšími rty: Ruska si nechala 100krát zvětšit pusu!

17. listopadu 2011 | 06:00

Ruska Kristina Rei (22) toužila po zvětšení rtů. Myslela si, že bude krásnější, tak si je dala zvětšit rovnou stonásobně! Jak se vám líbí?

Ruska Kristina Rei z ruského Petrohradu odmalička snila o plnějších rtech. Byla přesvědčená, že s přirozeným tvarem není dostatečně atraktivní, a proto trpěla komplexem méněcennosti.

Jejím idolem byla kreslená postavička Jessica Rabbit a tak se jí chtěla podobat. Na nějaký čas se jí to i podařilo, než se jí to vymklo z rukou.

První implantáty si nechala voperovat už v devatenácti letech. Kristina má ale nyní za sebou už 100 zvětšovacích injekcí a přiznává, že je na této proceduře závislá.

Kristina Rei chtěla vypadat jako komixová Jessica Rabbit.
Autor: profimedia.cz, Walt Disney movie

Kvůli svým obrovským rtům se již mnohokrát stala terčem posměšků, ale Kristina je přesto spokojená. "Myslím, že vypadají opravdu dobře a mě se to tak líbí, " tvrdí extravagantní Ruska.

Slováci mají pyskatou Kucharenko

V rodném Rusku je stejným „přírodním“ úkazem jako na Slovensku proslulá modelka Silvia Kucherenko. Její bujné plastiky a právě i radikálně zvětšené rty budí u našich sousedů senzaci taky už nějaký čas.

1029137:gallery:true:true



Autor: lesk.sk, bak