Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílená matka: Po plastice prsou darovala dcerce (7) i liposukci!

4. ledna 2012 | 12:55

Pod vánočním stromečkem místo hraček našla malá Poppy Burger poukaz na liposukci v hodnotě bezmála 220 tisíc korun. A měla z něj obrovskou radost. Šokující? V této rodině rozhodně ne.

Už v létě k sedmým narozeninám dostala Poppy od své matky Sarah (51) poukaz na plastiku prsů za téměř 200 tisíc korun.

“To přesně jsem si přála,” vzdychla nadšeně malá holčička, která má díky mamince totálně zkreslený pohled svět a na svou přirozenou krásu.

“Nemůžu se dočkat, až budu mít velká prsa, jako moje máma. Vypadají skvěle,” těší se sedmiletá Poppy.

Plastiky mají v rodině

Sama Sarah má totiž také nesčetně plastických úprav a investovala do sebe v přepočtu už přes 15 milionů korun.

Stylizuje se jimi do poněkud přestárlé panenky Barbie. Dceru tedy už od mala vede k nutnosti zkrášlování a podle toho vypadají i její dárky.

"Poppy se pořád ptá, co by se na ni dalo vylepšit. Nemyslím, že je na tom něco špatného. Chce zůstat krásná a liposukce je procedura, která se jí jednou hodí,” vysvětluje zvrácená matka.

Investuje do její budoucnosti

Oba poukazy jsou podle slov matky jen její investice do budoucnosti dcery. Přirovnává to ke spoření na školu. Doufá totiž, že z Poppy jednou bude modelka.

Operace dívka však nemusí nutně podstoupit, záleží jak se její tělo vyvine. Rozhodne se podle potřeby, až jí bude 16 let, kdy pro ni teprve bude takový zákrok legálně možný.

“Někdo si může myslet, že je to nehorázné, že jsem špatná matka a takový názor mě rozčiluje. Nemyslím si, že by můj dárek dceru poškozoval."

"Je to normální dívka s běžnými dívčími zájmy, mezi než patří i krása,” obhajuje se Sarah.

Napřed byl tanec u tyče

Poprvé vzbudila Sarah větší rozruch v roce 2010, když učila tehdy šestiletou Poppy tanec u tyče. Od té doby už jen více šokuje právě kontroverzními dary malé dcerce.

A také zaujala, když jedné starší, tehdy šestnáctileté dceři, osobně veřejně píchla botox. Dcery má celkem čtyři (včetně jedné nevlastní) a všechny je brzy zasvětila do tajů plastické krásy. Kromě Poppy jsou už ale všechny dospělé.

Okázalou investici do Poppy si ovšem může dovolit. Sarah totiž patří mezi britskou smetánku a s nejmladší dcerou bydlí v domě se čtyřmi ložnicemi v hodnotě 13,5 milionu korun v St. Neots v Cambridgeshiru.

Navíc je úspěšná podnikatelka, právě v oblasti plastické chirurgie. Také pořádá různé večírky a k tomu píše erotické romány.

Sama si k 51 narozeninám nadělila plastické úpravy v hodnotě milion a půl korun. Tolik zaplatila jen za nový facelift, další liposukci a tvarovací implantáty do zadnice!

Autor: INT, Kbak