Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize

27. února 2017 | 09:40

Anička s Bédou jsou na první pohled spokojený manželský pár, který společně překonal několik problémů i životních nástrah. Teď ale musí Béda s pravdou ven a to znamená, že možná už brzy naše dvě oblíbené postavy budou žít odděleně. Podívejte se, jak vypadal jejich společný život. 

Vztah Aničky a Bédy nebyl vždy procházkou růžovým sadem, ale všechny problémy nakonec společně překonali a dokázali je časem hodit za hlavu. Jak ale Anička zareaguje na situaci, až zjistí, že Béda jí byl nevěrný s Jindrou, a navíc spolu čekají dítě? Nevěru už Bédovi jednou odpustila, když se Bedřich nechal svést její krásnou a úspěšnou kamarádkou, ke které se na nějaký čas i odstěhoval. Dítě bude však pro Aničku velké sousto. Sama nemá své vlastní děti, i když po nich celý život bezmezně toužila.

Poté co se Ema odstěhovala ke své skutečné matce a Franta odešel do Holandska, přála si Anička osvojit si další dítě, o které by mohla pečovat. Béda byl však proti. Řekl, že už si na dítě připadá starý a chce mít svůj klid. Teď ale čeká své vlastní s Jindrou. Pokud ho tedy ona nevodí za nos. Béda si totiž z osudné noci nic nepamatuje, protože to přehnal s alkoholem, který v zápalu oslav statečně zajídal karbanátky s marihuanou. 

Bedřicha tíží svědomí. Aničku miluje, nechce o ni přijít, ale zároveň ho ničí, jak jí musí lhát přímo do očí. Jindra je pro něj jen kamarádka, ale nechce ji nechat na holičkách, a tak už nějakou dobu žije dvojí život. Brzy bude muset s pravdou ven, a tak je dost možné, že manželství Bédy a Aničky bude co nevidět v troskách. 

Podívejte se, jak šel čas s Liškovými:

Autor: red