Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Přistižení při sexu i odhalení lží a tajemství!

  • Seriál Ulice
    6. února 2017 | 07:37

    V Ulici zkrátka není nikdy klid! Jindru odveze záchranka, Adrianu s Mikim čeká velký průšvih a Martina zase perné chvilky s kleptomankou Radkou v nemocnici. My diváci se máme tento týden opravdu na co těšit. Tady je malá ochutnávka. 

  • Adriana a Miki přistiženi

    Adriana se zařekla, že už se s Mikim nikdy nevyspí, přece jen je to vnuk dědovy manželky. Ale mezi nimi zkrátka funguje chemie, a tak to znovu ani jeden neuhlídají. A tentokrát se to neobejde bez pořádného průšvihu. Jejich večírek je zase pořádně hlasitý, a tak už to jeden ze sousedů nevydrží a zavolá policii. Policisté přijdou do Adrianina bytu společně s dědou právě ve chvíli, kdy si Adriana a Miki užívají v posteli. Tohle bude na dědu opravdu příliš. A ani tolerantní Amálka nebude mít pro ty dva pochopení. V této rodině to odstartuje pořádné zemětřesení. Máme se na co těšit...

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova
  • Jindra má problémy

    Jindra je těhotná a rozhodla se dítě si nechat. Ví totiž, že ve svých sedmatřiceti už je zkrátka nejvyšší čas na rodinu. Béda z toho není dvakrát nadšený, ale její rozhodnutí samozřejmě respektuje. Navštíví Jindru v dílně a chce si s ní promluvit, ta si však jeho slova vyloží po svém a pořádně se rozčílí. A to tak, že ji chvilku po tom odveze z práce záchranka. Jak moc zlé to s Jindrou bude? A je v ohrožení i její těhotenství? To se dozvíte už tento týden. 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

  • Dusno u Maléřových

    Rodině Maléřových se od přestěhování do Prahy lepí smůla na paty. Když se konečně Martin smířil s tím, že problémů s rukou se po zasažení kulkou nikdy nezbaví, přichází další krizová situace. Martin již potřetí odhalil manželku svého tchána Radku, jak krade, a ta se mu přiznala. Kleptomanka Radka však vůbec v nemocnici nezačne sekat latinu, aby si Martina udobřila. Naopak mezi nimi bude obrovské napětí, které si v zaměstnání nikdo z nás nepřeje. A brzy se do toho vloží celá rodina. Co na "koníček" své ženy řekne Pepa? 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova
  • Ota má průšvih

    Otík se dlouho snažil, aby se Hedvika nepřestěhovala do Prahy, a teď má tak trochu výčitky svědomí. Navíc netuší, že o ni brzy bude muset ještě hodně bojovat. Hedvika totiž zvedne jeho telefon a dozví se něco, co ji hodně raní. Průšvih budou mít i Tereza, David a spol., protože o Otových manévrech všichni věděli. Podaří se mu ještě získat její důvěru? Snad jedině tím, že by konečně přistoupil na to, aby se za ním do Prahy i s malým Vašíkem přestěhovala. A jelikož v Ulici na konci jara proběhne romantická žádost o ruku, není vůbec vyloučené, že ženichem bude právě napravený proutník Otík. 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Klíčová slova:  vip, seriály, seriál, seriál ulice, ulice
Diskuse ke článku
.