Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!

  • 20. února 2017 | 08:03

    Tento týden se v Ulici pořádně otřesou dlouholeté přátelské i partnerské vztahy. Někteří naši oblíbení hrdinové půjdou totiž s pravdou ven a ta se nebude těm druhým příjemně poslouchat. Prozradíme vám, co vás v Ulici čeká. 

  • Radčino tajemství

    Veronika a Martin se rozhodnou, že dědovi konečně prozradí Radčino tajemství. Martin začne vyprávět, jak byl již několikrát svědkem Radčiny krádeže. Děda nevěří svým uším a nechce si připustit, že je jeho manželka kleptomanka. Udeří na Radku, ale ta mu všechno popře. Děda naneštěstí více věří jí než své dceři a jejímu muži. A tak se vztahy v rodině Maléřových opět pořádně otřesou v základech. A Martinova práce sanitáře bude ve velkém ohrožení!

    Autor: TV Nova
  • Terezina upřímnost

    Tereza si už dlouho o Davidově Aleně myslí svoje, ale většinu času se snaží držet své názory a emoce na uzdě. Alena ovšem se svými manipulacemi zajde tak daleko, že se Tereza rozhodne Davidovi otevřeně říct, co si o ní myslí. Davidovi se to ale vůbec nelíbí. Místo toho, aby konečně otevřel oči a poznal, jaká Alena doopravdy je, se naštve na Terezu. Brzy ale zjistí, že jeho kamarádka měla pravdu...

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova
  • Ančino podezření

    Anička si brzy všimne, že Béda se chová trochu divně. Žije totiž dvojí život, a i když by byl rád, aby Anča nic nepoznala, je to hodně náročné. Jindře pomáhá, jak jen to jde, ale samozřejmě ho to stojí hodně času a také peněz. Brzy se dostane do situace, kdy se rozhodne jít s pravdou ven. Všichni tři se setkají v novém Jindřině bytě tváří v tvář. Opravdu prozradí Aničce své velké tajemství? Pokud ano, zřejmě to znamená konec dalšího vztahu v Ulici. Tohle totiž Anča jen tak nerozdýchá. 

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

  • Květina druhá tvář

    Souboj o kadeřnictví mezi Květou a Simonou bude mít brzy jednoho vítěze. Květa si neodpustí sprosté výhrůžky, hned co Simonu potká na ulici. Ovšem vzápětí nechtěně odhalí i svou dobře skrývanou druhou tvář. Květa si střeží tajemství a brzy půjde s pravdou ven. A kdo vlastně získá kadeřnictví? To vše se dozvíte už tento týden!

    ...
    Autor: ulice.nova.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.