Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C

Daniela Šinkorová: Odmítla jsem nabídku z Playboye

Video se připravuje ...
VIDEO: Vladimír Petráš / BPŽ
16. prosince 2016 | 06:00

Herečka Daniela Šinkorová (43) představila jedinou kopii kalendáře Pirelli, která se nachází na území České republiky. Letos měl tu čest již potřetí fotograf Peter Lindbergh, který nafotil čtrnáct slavných hereček. Nechala by se do takového kalendáře nafotit i herečka Daniela Šinkorová a třeba nahá?

Už od loňského roku, kdy nafotila kalendář Annie Leibovitz a vybrala si pro kalendář zcela netypické ženy jako modelky, pokračuje trend nepodbízivosti i letos. Herečky jsou téměř bez make-upu, absolutně přirozené a samy sebou. „Konečně lidé pochopili, že svět se zbláznil, když už od malinka jsou dívky tlačeny do nějakého vzoru krásy a moc se zabýváme vnějškem a nemáme čas na to, věnovat se také vnitřku,“ vyjádřila se k fotografiím Daniela Šinkorová.

Autor snímků Lindbergh dokáže to, že se modelky před jeho objektivem cítí uvolněně. Daniela přiznala, že sama se nejlépe cítí nahá v moři. Na focení nahých fotografií se ale necítí. „Před lety jsem odmítla nabídku focení pro Playboy, nemyslím si, že mám tělo, které by se mělo takto ukazovat,“ ohodnotila se Daniela.

Video se připravuje ...