Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, bouřka 20°C

Herečku Michaelu Maurerovou (44) trápí odchod milované osoby. Byla to její první fanynka

8. května 2024 | 05:00

Michaela Maurerová se do povědomí mnoha diváků zapsala díky roli kadeřnice Digi v seriálu Ulice. Aktuálně se na televizních obrazovkách televize Nova objevuje i jako prodavačka Eliška v dobovém seriálu Zlatá labuť. Oblíbená seriálová a divadelní herečka je trojnásobná maminka, a její starší dvojčata jsou ve věku, kdy jí dávají zabrat. Do toho teď Míša přišla o svou blízkou osobu, kterou nadevše milovala.

Rodačka z Havířova se ve filmu objevila již v raném dětství, a to ve filmu Poslední motýl režiséra Karla Kachyni. Začalo ji to bavit natolik, že hned věděla, čím se chce stát. Po úspěšném vystudování gymnázia se přihlásila na DAMU, kam ji hned přijali. Michaela byla velmi průbojná a hodně vyhledávala společnost, kde se cítila nejlépe. Po spoustě hvězdných seriálových a filmových rolích ji aktuálně vídáme v seriálu Zlatá labuť v roli prodavačky Elišky.

VIDEo: Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! 

Video se připravuje ...
Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! • VIDEO: Markéta Reinischová

Vyrovnává se se ztrátou své milované babičky

Michaela se nedávno musela vyrovnat s úmrtím milované babičky, která pro ni prý byla obrovským vzorem a spřízněnou duší. „Ona měla takový hezký přímočarý přístup k životu. Nebyla studovaná a přespříliš vzdělaná, ale vždycky všechno, co říkala z těch svých zkušeností, bylo ve finále pravda a vždycky se to potvrdilo. Ona byla první, která ve mně odhalila exhibicionistické sklony a snahu stát spíš na jevišti než v hledišti, takže to podporovala a hrozně mi fandila. Byla moje první velká fanynka,“ rozpovídala se o babičce Míša pro eXtra.cz, která na babičku často a ráda vzpomíná.

Dvojnásobná puberta jí dává zabrat!

Děti ve šlépějích své maminky podle všeho prý nepůjdou. Jejím dvojčatům Josefovi a Magdaleně je aktuálně 15 let, a tak herečka musí doma zvládat dvojnásobnou pubertu. „Vzhledem k tomu, že jsou skvělí, chytří, báječní a nejkrásnější na světě, já jim všechno hned odpustím. A ještě ke všemu nás teď neminulo to hezké období přijímaček. Oni to zvládají, ale já to s nervy nezvládám,“ přiznala pro zmíněný web herečka, jejíž děti mají vysněný obor, kam by se chtěly dostat. Umělecký směr to však není. „Budu šťastná, když děti budou spokojené, nejsem ta, která by je ponoukala tímto směrem. Tato práce je sice pro mnoho lidí zvenku hodně atraktivní, ale není úplně jednoduchá. Myslím si, že když budou dělat něco, co bude perspektivní i za 20 let, budu radši,“ dodala Michaela.

Autor: Monika Vráblíková
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...