Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamila Špráchalová: Shozených deset kilo bez diety si stále drží

Video se připravuje ...
Kamila Špráchalová nesnáší diety
VIDEO: Andrii Konontsev
25. října 2015 | 06:00

Herečka Kamila Špráchalová, kterou známe například ze seriálu Cesty domů, si už přes rok drží váhu. Nesnáší diety a my jsme ji načapali, jak nakupuje v novém lahůdkářství v centru. Dokonce přiznala, že ani chlebíčku neodolá.

„Nesnáším diety, tomu plánu, podle kterého jsem zhubla, říkám žrací. Zhubla jsem díky tomu, že jsem jedla velice pravidelně a samé dobré věci. A plus minus v tom jedu pořád, abych si to udržela," vysvětlila nám herečka. Jak je vidět, i v lahůdkářství si můžete nakoupit, a držet přitom tajli. „Když nakoupíte kvalitní uzeniny s vysokým obsahem masa, tmavý chléb a sýru jen tak kousíček, doplníte to zeleninou, pak je všechno v pořádku."

Klasický český chlebíček spořádají mnohdy lidé v kocovině a lahůdkářství je všeobecně cílem lidí, které honí mlsná. Kamila nám ale vysvětlila, že kocoviny nemívá. „Měla jsem kocovinu maximálně jednou v životě. Já jsem totiž zvracecí typ. Uznávám, že je to hloupé v tomhle věku, ale je to tak. Prostě když všechno dáte ven večer, než jdete spát, tak ráno je vám dobře." Každému holt tělo funguje jinak.

Video se připravuje ...