Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Renata Langmannová: Moje svatba nebyla taková, jakou jsem si ji vysnila

Video se připravuje ...
Renata Langmannová
VIDEO: Hana Dvořáčková
21. října 2015 | 06:00

Když se v centru Prahy otvíral obchod se známými šperky, přišla se podívat i čerstvě vdaná modelka Renata Langmannová. Když už jsme stály u šperků, zajímalo nás, jakým způsobem si Miss z roku 2006 vybírala snubní prstýnky a zda se s manželem na výběru shodla. 

„Bylo to jednoduché, prostě jsem je vybrala,“ smála se Renata a vysvětlila, že co se týče ženských věcí, nechává jí její manžel Ondřej Novotný, kterého si bere po sedmi letech vztahu, volnou ruku. Pokud se ovšem jedná o důležité věci ve vztahu, musí se prý rozhodně shodnout.

„Sedmý rok je ve většině vztahů zlomový. Buď to někam posunete, nebo se rozejdete. My jsme se shodli na tom, že je nám spolu dobře a že se máme rádi, a že je to tedy to pravé, proč se bereme. Po sedmi letech už dokážete vyhodnotit, jestli je to ten pravý partner, aspoň já to tak cítím,“ přiznala modelka.

Svatba probíhala na vinicích na jižní Moravě, přesně tam, kde se také natáčel seriál Vinaři. Renata se přiznala, že to nebyl scénář, který si vysnila, ale i přesto to prý bylo krásné. „Moje vysněná svatba se měla odehrávat na pláži, při západu slunce. Ten západ slunce tam byl, a také jsme to měli v přírodě. Nebylo to jako sen, ale bylo to krásné, protože to bylo daleko reálnější,“ svěřila se Renata.

Video se připravuje ...