Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Martin Dejdar: Občas se nechám vyhecovat, jsem ješitnej chlap

Video se připravuje ...
Martin Dejdar se vsadil, ale sázku prohrál
VIDEO: Adam Balažovič
23. srpna 2015 | 06:00

Martin Dejdar prohrál sázku s brankářem hokejového družstva HC Olympia Praha Karlem Frýdem. Oba jsou členové týmu a Martin se nechal vyhecovat k sázce, což prý běžně nedělá. Moc si věřil, ale je fakt, že se svého úkolu za prohru zhostil velice zodpovědně.

„Vsadil jsem se, že Karlovi z pěti střel na bránu dám pět gólů. Byla to sázka dost smělá. Ten, který prohrál, musel obsloužit ostatní členy týmu tady v Dutch pubu jako číšník,“ vysvětlil herec a dodal: „Já se skoro vůbec nesázím a ani nesázím, nikdy jsem nehrál karty, rulety nebo něco podobného, ale občas se nechám vyhecovat, jsem ješitnej chlap. A na to jsem pochopitelně dojel, takže už se zase dlouho nevsadím.“

Jako číšník si počínal opravdu bravurně, nosil jídla, pití, otvíral lahve vína, až mu na čele vyskakovaly krůpěje potu. Vypadal přitom, jako by se tím živil, zajímalo nás tedy, jestli už to někdy dělal. „Jenom ze srandy jsem si to už několikrát zkusil, ale je to dřina!“ On sám nesnáší obsluhu, na které je vidět, že ji to obtěžuje a nudí, ale na tom se s ním určitě shodneme.

Doma prý manželku takhle ještě neobsluhoval, ale dovede si to docela dobře představit. Doma nikdy nevaří, a kdyby chtěl někoho ohromit svým kuchařským uměním, vzal by ho raději do restaurace! Od manželky má ale nejraději sýrovou omáčku s arašídy, tu mu dělá pokaždé, když mu chce udělat radost.

 

 

Video se připravuje ...