Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hana Gregorová: Ze Svateb v Benátkách se přestěhovala do nového seriálu Přístav

Video se připravuje ...
Hana Gregorová nepotřebuje nikam jezdit, stačí jí bazén doma na zahradě.
VIDEO: Adam Balažovič
20. srpna 2015 | 06:00

Nový seriál Přístav, který rozjíždí na podzim televize Prima, se natáčí v exteriérech, takže pro diváky to bude velká podívaná a také herci si vychvalovali, jak je skvělé natáčet mimo studia. Herečka Hana Gregorová si tuto novinku v natáčení velice pochvalovala. Ona ani dalších několik aktérů seriálu vám nebudou cizí, přicházejí totiž ze seriálu Svatby v Benátkách.


„Několik herců, tedy naši rodinu, vzali ze seriálu Svatby v Benátkách, takže v září, až skončí Petře Hřebíčkové šestinedělí, tak se diváci mohou těšit i na ni. Jinak se v seriálu sejdete s Láďou Potměšilem a Pavlem Řezníčkem. Bude to vtipné, rodinné a příjemně odlehčené,“ popsala nám seriál herečka.

Popsala nám také svou seriálovou postavu: „Ta je pořád stejná, jako je Libuška ze Špičky, má manžela, miluje svou rodinu, má všechno ráda pod kontrolou. Baví ji noví lidé, noví muži, chce se všem líbit, občas se jí to nepovede, prostě taková normální ženská.“

Jelikož seriál probíhá u vody, zjišťovaly jsme, jaký vztah k vodě má Hanka. „Miluji vodu, ale moře se bojím, mám totiž strach ze žraloků, chodím tak maximálně po kolena, ale jinak bazén nebo řeka, to je super.“ Na vodě jako vodačka byla Hana Gregorová naposledy, když chodila do školy, a nemá na to zrovna dobré vzpomínky. „Jeli jsme na kanoích a obrátili jsme se, to nešlo udržet. Pramice jsou mnohem lepší, ale bohužel Nšo-či ze mě nebude,“ smála se herečka.