Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější muž světa je policajt! Nechaly byste se od něj zatknout?

Video se připravuje ...
Nejkrásnější muž světa je policajt! Nechaly byste se od něj zatknout?
VIDEO: Adam Balažovič
21. srpna 2015 | 06:00

Neil Perez přijel z dalekých Filipín, aby tento pátek pomohl vybrat českého Muže roku 2015. On sám vyhrál soutěž Mister International a patří mu titul nejkrásnějšího muže světa. Tvrdí že doteď je z toho trochu v rozpacích a nemůže tomu uvěřit.

„Všichni mí spolusoutěžící byli velmi pohlední, měli krásné postavy. A já jsem to vyhrál, vůbec tomu nerozumím,“ řekl nám Neil, když nás zajímaly jeho pocity potom, co slyšel, že všechny porazil. V České republice, kde je poprvé v životě – stejně tak jako v Evropě vůbec – se mu velice líbí. „Vše je tu velmi čisté, ženy krásné a muži velice vysocí.“

Doma ve filipínské Manile se živí jako policajt. Právě během policejního výcviku ho oslovili, aby se přihlásil do soutěže Muž roku Filipín. S přehledem ji vyhrál a postupoval stále dál, až se z něj stal nejkrásnější muž planety. Rozhodně je to obrovský sympaťák, který se přitom nehodlá vzdát svojí policejní práce. „Modeling nemám v plánu. Práce u policie mě baví, můj tatínek je policajt v důchodu a já pokračuji v tradici,“ svěřil se Neil.

Video se připravuje ...