Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Nejkrásnější šaty roku 2017: Komu to na červeném koberci slušelo nejvíce

24. prosince 2017 | 06:00

Konec roku se blíží. Pojďme si zrekapitulovat ty nejkrásnější šaty, které se během roku 2017 objevily na červeném koberci. Vybrali jsme pro vás 20 nejnádhernějších rób.

Jako každý rok má i tento za sebou mnoho slavnostních událostí, jako jsou filmové festivaly nebo udílení cen. Takové události si zaslouží něco lepšího, než je kalhotový kostým nebo koktejlky. Správnou volbou jsou dlouhé róby, ze kterých až oči přecházejí.

Jedny z nejkrásnějších šatů za tento rok oblékla na udílení Oskarů modelka Chrissy Teigen. Propracované šaty od návrháře Zuhair Murad se sexy rozparkem a vlečkou působily prostě božsky.

Božské šaty od Zuhair Murad na modelce Chrissy Teigen
Autor: profimedia.cz

Jako víla vypadala Keira Knightley na udílení divadelních cen v Londýně. Šaty od Valentina jsou téměř vždy plné něžnosti a Keiře zkrátka sedí. Pudrový model z tylu ozvláštňují saténové zelené stuhy, jež propůjčují šatům nevšední vzhled.

Keira Knightley a její vílí šaty Valentino
Autor: profimedia.cz

Další šaty, které opravdu stojí za zmínku, jsou ty, které oblékla Blake Lively. Šaty od Versace se zlatými řetízky a modrým zakončením, které vypadá jako paví ocas, jsou neokoukatelné.

Blake Lively a okouzlující šaty od Versace
Autor: profimedia.cz

Další nádherné šaty si můžete prohlédnout ve fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová