Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Stylové tričkové šaty: Pohodlný trend, kterého jsou plné obchody!

8. února 2017 | 06:00

Pohodlné a praktické módní trendy má ráda snad každá žena, a tak vám určitě udělá radost, že jedním z jarních hitů budou ležérní tričkové šaty. Stačí, když k nim obujete tenisky nebo mokasínky, přes ramena hodíte džínovou bundičku nebo bomber, a stylový outfit je na světě.

Pod pojmem "tričkové šaty" si představte přesně to, co slyšíte – prodloužené tričko. Mohou být s krátkým rukávem, s dlouhým, jednobarevné, pruhované, s nášivkami, těsně na tělo nebo volné. Mají zkrátka tolik různých provedení jako trička. A také proto je skvělé, že jich je teď v obchodě spousta.

Nebojte se, že by vám jednoduché šaty neslušely. Padnoucí si najde opravdu každá z nás. Pokud chcete zvýraznit své křivky, vsaďte na obepnuté šaty. Klidně mohou sahat do půlky stehen, ale také i ke kotníkům. Je to jen na vás. Ženy s nějakým tím kilem navíc se zase budou cítit skvěle ve volnějších šatech, které zamaskují kdejakou nedokonalost. Kromě tenisek se k obyčejným bavlněným šatům nemusíte bát obout ani lodičky. Když si k nim obléknete ještě projmuté sáčko, šaty rázem dostanou nový rozměr.

Inspiraci najdete v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: 6 skvělých způsobů, jak si uvázat šálu! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ