Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Předvánoční slevy jsou tu! Kde koupíte levné oblečení?

20. prosince 2015 | 06:00

Chystáte se nakupovat dárky na poslední chvíli nebo si chcete ještě před Vánoci pořídit něco pěkného na sebe? Pro vás všechny jsou tu předvánoční slevy. Vyrazily jsme prošmejdit obchody, abyste věděli, kam se vyplatí chodit, a kde jsou naopak slevy ještě nízké.

Svůj průzkum jsem začala v oblíbeném obchodě s dámskou, pánskou i dětskou módou C&A. Ve vitríně nebyla o slevách ani zmínka, což mi přišlo divné, ale při detailnějším prozkoumání obchodu jsem zjistila, že tu opravdu žádné slevy nejsou. Ostatní obchody jsou však napřed a zdatně zlevňují téměř veškeré zboží.

Slevy ve většině obchodů sahají k 50 procentům!
Autor: autorka

Pravděpodobně největší předvánoční slevy si pro vás podle mých průzkumů přichystaly obchody New Yorker a H&M, kde nakoupíte vybrané oblečení až se 70% slevou. V New Yorkeru mě nejvíce zaujaly rovně střižené kabáty za skvělých 549 korun. Jiné druhy kabátů nabízejí za necelou tisícovku. Prošívané bundičky dokonce koupíte za 399 korun. 

Ostatní obchody nabízejí až 50% slevy na vybrané zboží. Většinou se jedná o podzimní kolekce a pár kousků z té aktuální zimní. Například Camaieu nabízí kabáty s 30% slevou, svetry o 20 % levnější a některé kousky o slibovaných 50 % levnější. Stejně tomu je v obchodech Promod, Marks & Spencer nebo třeba Mango.

Pokud chcete někomu pod stromeček zabalit stylovou bižuterii, určitě se podívejte do Lindexu. Trendy prstýnky koupíte za 70 korun a masivní náhrdelníky za 200 korun. Kromě toho tam pořídíte i trička a halenky od 250 korun.

Tento kabátek může být váš za pouhých 499 korun.
Autor: autorka