Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Měkké dárky do 500 korun: Víme, po jakých ženy i muži touží!

4. prosince 2015 | 06:00

Dětmi nenáviděné, ženami zbožňované! Ano, řeč je o měkkých dárcích. Nemusí však jít jen o typické oblečení, ponožky nebo trenýrky (i když i ty dělají radost), letos můžete pod stromeček nakoupit originální "měkouše", které obdarovaného nadchnou!

Pamatujete si, jak vám jako malým dětem přišlo, že oblečení pod stromečkem je Ježíškova pomsta za vaše špatné chování nebo že je to hloupý vtip rodičů? Určitě ano. Kdy však nastane zlom a měkké dárky se pro nás stanou přesně tím, po čem toužíme, to přesně nevíme. Možná v pubertě, kdy se chceme líbit a vyniknout mezi svými vrstevníky, ale kapesné neumožňuje divoké nájezdy na módní obchody. Teď, když už měkké dárky vyžadujeme, poradíme vám, kterými letos uděláte svým blízkým radost. 

Klasika, která neomrzí

Mí dlouholetí přátelé se každý rok baví tím, že na konci Vánoc soupeří o to, kdo dostal nejvíce ponožek a trenýrek. Nakonec se ale vždy shodnou, že je to dárek, který opravdu využijí, ale sami si ho nekoupí. A je to pravda. Stačí se jen trochu odvázat a pořídit místo šedých fuseklí kvalitní barevné ponožky se vzory nebo vyměnit jednobarevné bavlněné trenýrky za ty s vtipným potiskem. Ostudu rozhodně neuděláte ani s tričkem, halenkou, šaty nebo košilí. 

Noční košilka, H&M, 399 Kč
Autor: archiv firem

Čas na změnu

Pokud vám přijde, že kupujete ty samé kousky oblečení každý rok pořád dokola, je čas na změnu. Pokud někdo z vašich blízkých sportuje, rozhodně ocení funkční oblečení od sportovní podprsenky přes pot sající trička až po boty. Vlastní sportovní kolekci má dnes skoro každý obchod s konfekcí, takže pořizování nebude složité.

Dalším skvělým dárkem je noční prádlo. Mužům udělá radost módní, ale pohodlné pyžamo s oblíbeným vzorem nebo potiskem, ženám zase krajková košilka nebo chlupaté hřejivé bačkůrky. Nezapomeňte ani na důležité doplňky. Pro muže se skvěle hodí nová kravata, motýlek nebo třeba šála. Pro ženy pořiďte zimní set, který obsahuje čepici, rukavice a třeba rovnou i šálu.

Na naše tipy se podívejte do fotogalerie!