Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ideální kalhoty pro vaši postavu: Pro dlouhánky, boubelky i drobné ženy!

  • Díky správnému střihu kalhot budete vypadat skvěle!
    12. listopadu 2014 | 06:00

    Trápí vás širší stehna, větší zadeček, nebo nežensky tvarovaná lýtka? Pak rozhodně nemusíte dávat kalhotám sbohem. Stačí si jen pořídit ten správný střih, který šikovně zamaskuje nedostatky a vytvaruje postavu k dokonalosti.

  • Pro vysoké ženy

     

    Patříte mezi ženy, které měří více než 180 cm? Pak si rozhodně pořiďte rovně střižené slim kalhoty nebo džíny. Ty můžete podle libosti ohrnout a tím si opticky zkrátíte gazelí nožky. Nebojte se ani kalhot s potisky, které jsou pro vás jako dělané.

     

    Ve vašem případě záleží i na volbě svršku, který by měl být v jasných barvách, klidně i s potisky a ideálně dlouhý zhruba do půli zadečku.

    F&F, 379 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pro ženy s křivkami

     

    Jste majitelkou postavy takzvané přesýpací hodiny? Pak v první řadě rozhodně zapomeňte na bokové kalhoty, které vás v oblasti boků ještě rozšíří. Naopak vám skvěle padnou jakékoli kalhoty tmavé barvy s vyšším pasem.

     

    Snažte se padnoucí tmavé kalhoty kombinovat se světlejšími topy s výstřihy, abyste zdůraznila dekolt i úzký pas.

    Zara, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pro ženy s chlapeckou postavou

     

    Máte štěstí, sluší vám téměř každý střih kalhot. Od ultra tenkých bokovek přes rovné kalhoty do pasu až po ležérní boyfriend styl. Jediné, na co je třeba dát si pozor, jsou zadní kapsy. Ty by rozhodně na vašich kalhotách neměly chybět a měly by být co nejvíce nápadné, aby opticky vytvarovaly váš plochý zadeček.

     

    Pak už jen stačí přidat top s tzv. peplum volánem, který vám dodá ženské křivky, a obout boty na podpatku. Uvidíte, že v takovém outfitu svou postavu ani nepoznáte!

    New Yorker, 999 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pro ženy s postavou hruška

     

    Pokud patříte mezi ženy s typem postavy hruška, trápí vás silnější stehna a větší zadeček. Tyto nedostatky hravě zamaskujete volnějšími tmavými kalhotami, které sahají téměř až na zem. Na kalhoty končící u kotníků zapomeňte, ty vás opticky zkrátí i rozšíří. Co se týče detailů, klidně vybírejte kousky s lehce sníženým sedem, bez kapes, zbytečných ozdob a s gumou v pase.

     

    Vrchní díly oblečení laďte do podobných tmavších tónů jako kalhoty, aby nebyl tak patrný rozdíl mezi úzkou horní částí těla a problematickou spodní částí.

    H&M, 499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pro ženy s bříškem

     

    Pokud jste štíhlá a trápí vás jen větší bříško, snadno ho zakryjete v kalhotech s vysokým pasem a zapínáním na boku. Naprosto nejideálnějším střihem jsou tzv. zvonáče, které přilákají pozornost na spodní oblast těla a většího bříška si nikdo nevšimne. Skvěle vám také padnou rovně střižené džíny s lehce vyšisovanými stehny, nebo výraznými švy.

     

    K těmto kalhotám volte volnější top s rafinovaným výstřihem, který odvede pozornost na váš dekolt. Ten klidně ozdobte originálním náhrdelníkem a perfektní outfit je na světě.

    Mango, 499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pro drobné ženy

     

    Drobným a štíhlým ženám nejvíce sluší světlé a ultra úzké kalhoty v kombinaci s lodičkami. Tak opticky protáhnete celou siluetu a zdůrazníte štíhlou postavu. Pak už můžete obléknout téměř cokoli a vždy budete vypadat božsky.

    Mango, 499 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  kalhoty, móda, oblečení, postava, podzim, triky
Diskuse ke článku
.